Eva Pilarová jen 6 dní po pohřbu Karla Gotta (†80): VÁŽNÁ OPERACE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Eva Pilarová jen 6 dní po pohřbu Karla Gotta (†80): VÁŽNÁ OPERACE!

Zpěvačka je velká bojovnice.
Zpěvačka je velká bojovnice.  (Alexandr Malachovský)

Poslední dobou ji stíhá jedna pohroma za druhou. Eva Pilarová (80) podstoupila další zákrok. Ve Fakultní nemocnici na Karlově náměstí v Praze jí do ledviny voperovali stent. „Jsem na kapačkách,“ prozradila Aha! zpěvačka.

Jen šest dní poté, co ve svatovítské katedrále promluvila nad rakví Karla Gotta (†80), ji odvezli na operační sál. Tentokrát nešlo o důsledky loňského dramatického pádu, kdy si Eva doma při pádu zlomila stehenní kost a roztříštila rameno. Ale rakoviny, kterou prodělala na přelomu 80. a 90 let. „Měla jsem po ozařování nemocnou ledvinu. Lékaři ji zprůchodnili,“ vysvětlila sama Pilarová. „Už mě nic nebolí,“ dodala spokojeně. Těší se, že ji možná už zítra pustí domů do domácího ošetřování. „Zákrok byl plánovaný a naštěstí se mohl udělat bez celkové narkózy. Těch jsem měla za poslední rok dost,“ řekla Eva.

Musí se dát pod dozorem manžela Jana Kolomazníka (67) dohromady, protože už 17. listopadu chce vystoupit na zámku v Mělníku v pořadu na počest prezidenta Václava Havla (†75). „Budu hodně odpočívat, zrušila jsem dost vystoupení,“ přiznala Pilarová. Stihla po prázdninách akorát pokřtít nové cédéčko s přiznačným názvem Inventura těla. Letošní osmdesátiny kvůli zdravotním problémům ošidila, ale příští rok by si ráda vše vynahradila při oslavě 60 let na profesionální scéně.

Šedý zákal
Letos v květnu se Pilarová podrobila ve vojenské nemocnici operaci šedého zákalu postupně na obou očích. Pochvaluje si, že od té doby vidí mnohem jasnější barvy.

Jak funguje stent
Stent je tenká dlouhá dutá hadička, kterou po zavedení do močovodu odtéká moč z ledviny do měchýře.

Na rozhovor se zpěvačkou Evou Pilarovou, kde vzpomíná na zážitky s Karlem Gottem, se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jasnovidec01
25. 10. 2019 • 09:30

Jak funguje stent
Stent je tenká dlouhá dutá hadička, kterou po zavedení do močovodu odtéká moč z ledviny do měch­ýře.­....jed­noduc­hé zavedení ani se tomu neříká operace ...jen se chce zviditelnit

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.