Eva Pilarová o Danovi Nekonečném (†52): Odvrácená tvář života žlutého showmana šokuje | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Eva Pilarová o Danovi Nekonečném (†52): Odvrácená tvář života žlutého showmana šokuje

Eva Pilarová zavzpomínala na Dana Nekonečného.
Eva Pilarová zavzpomínala na Dana Nekonečného. (Foto: Alexandr Malachovský, AHA! - Marek Pátek)

Legendární česká zpěvačka Eva Pilarová (79) znala energického zpěváka, který propadl kouzlu žluté barvy, celých dvacet let. Zpívali spolu několik duetů a podle webu Nový čas se i pravidelně navštěvovali. Tedy o něm zpěvačka ví více, než kdokoliv jiný. Málokdo by nejspíš čekal, že v v soukromí byl Dan úplně někým jiným.

„Když k nám měl přijet na chalupu, tak jsme všechno navařili žlutě, od předkrmu, hlavního jídla až po dezert. Žlutý musel být i toaletní papír a mýdlo,“ vzpomíná na svého kolegu z branže Eva Pilarová. Ta ve velkém rozhovoru pro Blesk rovněž vyzradila, že i když jeho vystoupení bylo plné efektů, třpytek a Dan nešetřil energií, jakmile show skončila, stal se z něj někdo jiný. „Dan byl podle mě samotář. Když vystupoval, na jevišti byl úplně jiný než potom třeba v šatně. Když jsme přišli do divadla, zalezl si vždy do svojí šatny a už ho nikdo neviděl, až potom na jevišti. To byl pak samý vtip, obrovská energie. A potom, když jsme jeli autem spát, už byl často vyčerpaný, většinou pospával, jako by všechnu svoji energii dal lidem,“ odhalila jeho pravou podstatu Pilarová.

Podle ní také zpěvák fungoval o převráceném denním režimu: „Probouzel se v noci a chodil spát druhý den dopoledne. Tak to měl například i Petr Hapka. A také vím od Zuzanky (Nekonečného expartnerka, pozn. red.), že když přišel domů, uzavřel se do sebe. Potřeboval klid. Na druhé straně k ní byl velmi pozorný, nosil jí květy… Byl to gentleman,“ vysvětlila zpěvačka.



Přečtěte si
20tina12
18. 4. 2019 • 16:24

Nic nového bulvari.At odpočívá v pokoji.

mejlika
17. 4. 2019 • 14:02

Nechte si ty hloupé kecy ... D.Nekonečný byl velmi milý a slušný člověk. Za to vy tady stále opruzujete a chrlíte na každého ty svoje negativní řeči. Je mi vás líto, ty vaše "výkřiky do tmy" svědčí akorát o tom, že jste opuštěný chudáček, nikdo vás nemá rád a tak stále na všech diskuzích pouštíte ty svoje jedy

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.