Záhadná smrt v 52 letech! Co zabilo zpěváka Dana Nekonečného? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Záhadná smrt v 52 letech! Co zabilo zpěváka Dana Nekonečného?

Ostatky zpěváka odvezla po ohledání policií pohřební služba na pitvu.
Ostatky zpěváka odvezla po ohledání policií pohřební služba na pitvu. (Martin Přibyl)

Český zpěvák, tanečník, módní guru a milovník žluté barvy Daniel Nekonečný zemřel. Největšího českého showmana našli zdravotníci v jeho domě. Bylo mu 52 let. O příčinách jeho náhlého úmrtí můžeme zatím jen spekulovat, konkrétní příčinu smrti ale definitivně určí až nařízená pitva.

„Můžeme potvrdit, že jsme do ulice Na Vrchu na žádost Policie České republiky v úterý po 11. hodině vysílali koronera k úmrtí 53letého muže,“ řekla Blesku Jana Poštová, mluvčí pražské záchranky. Zpěvák se narodil v roce 1966, proto záchranáři uvedli věk 53 let. Podle informací Blesku se jednalo právě o Daniela Nekonečného.

Úmrtí muže na této adrese potvrdila i policie. „Mohu potvrdit, že policisté na oznámení vyjížděli do ulice Na Vrchu k úmrtí. Policisté jsou stále na místě, bližší informace proto nebudeme poskytovat,“ řekla Blesku Andrea Zoulová, mluvčí Policie České republiky.

Podle expřítelkyně Zuzany měl zpěvák trpět epileptickými záchvaty. „Bohužel se neléčil léky, co měl předepsané od lékaře. Jel si svou. Myslím, že za jeho smrtí bude hodně alkoholu," domnívá se paní Zuzana v Blesku.

Nekonečný byl v roce 2009 leadrem skupiny Šum svistu. Jeho typickými znaky byla žlutá barva, ohnivé efekty, třpytky, oči skrýval za sluneční brýle a při vystoupení měl po svém boku krásné brazilské tanečnice. Z jeho filmové tvorby lze uvést role ve snímcích Jak se krotí krokodýli, Eliška má ráda divočinu a televizní film Historky od krbu.

 



Přečtěte si
hadaja
27. 3. 2019 • 09:15

Myslím, že vůbec není důležité, jestli 52 nebo 53, pro nás dříve narozené byl mladý.Byl šílenec, originální, jednou jsem ho vidéla v Šum svistu, natáčeli u Bolka, mél milý úsmév, v sobé mél asi smutek a rozdával lidem radost.Určité přinesl néco do kultůry a umél udélat velkou show.Snad tam nahoře udélá radost všem, už má klid v duši, a pokud bude nékomu chybét, nebyl tady zbytečně.

Irena1958
26. 3. 2019 • 17:49

Pan Dan se udusil při epileptickém záchvatu, kdy zřejmě upadl do vany a zapadnul mu jazyk. Smrt byla rychlá a milosrdná, při této diagnóze se toto stává poměrně často. Byl to v dobrém pološílený a pozitivní showman, rozdával radost a dobrou náladu. Čest jeho památce.... Tančí se v bankách Hafanana. Tančí se v obchodech Šalalala. A tancuje se pod Hradčanama. Tak jdeme na to všichni Šalalala

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.