Eva Pilarová (80) po operaci: ODŘÍZLI JI OD SVĚTA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Eva Pilarová (80) po operaci: ODŘÍZLI JI OD SVĚTA!

Eva Pilarová
Eva Pilarová (Marek Pátek, Martin Hykl, Alexandr Malachovský, Zbyněk Schnapka, Profimedia.cz, archiv)

Žije jako v karanténě. Eva Pilarová (80) zůstala kvůli koronaviru opuštěná. Jediný, kdo k ní smí, je manžel Jan Kolomazník (67). „Návštěvy se kvůli epidemii ruší,“ potvrdil bývalý tanečník informaci Aha!.

Ještě na začátku týdne byly pacientku navštívit její sestřenice brněnská fotografka Helena, a bývalá partnerka Daniela Nekonečného (†52) Zuzana Kardová (58), teď k ní už nemohou. Zpěvačka je už více než dva týdny v Domově svatého Karla Boromejského v pražských Řepích. Manžel Honza s ní tráví celé dny, přichází kolem jedenácté a odchází, až když se setmí. Obětavě nosí ženě různé dobroty, aby nabrala síly, ale taky jí maže záda a všelijak o ni pečuje. Doslova konkuruje místním obětavým boromejkám.

„Máme si s Evou stále co povídat. Ale nemyslete si, občas mi i vynadá. To když třeba nechtě nohou kopnu do její postele. To přímo nesnáší,“ prozradil Honza. K manželce smí pořád, i když je momentáně stop návštěvám. Dokonce má v pokoji připravenou postel. „Ještě jsem ji nevyužil, raději jezdím na noc domů, oba si potřebujeme po celém dnu trochu odpočinout,“ dodal Kolomazník. Už se dokonce dostavily první výsledky pravidelného cvičení. Zpěvačce konečně zmizely úporné otoky nohou. Je ale pořád hrozně slabá. Není divu, vždyť se již pátý měsíc pohybuje po nemocnicích a podobných zařízeních.

Zradilo ji tělo
Eva Pilarová měla vážné zdravotní problémy po pádu a dvou zlomeninách v roce 2018, ale nejhorší období nastalo loni v říjnu po operaci ledviny. I když byl zákrok plánovaný, Evě se objevil v těle zánět a jeho důsledky pociťuje dodnes. Nejdříve ležela ve Všeobecné fakultní nemocnici na Karlově náměstí na oddělení nefrologie, odkud ji převezli k boromejkám.

Pilarová: Proč mi každý připomíná věk? Mně je to fuk!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
9. 3. 2020 • 09:33

To je život....Pilarová je již tzv. za zenitem života, jo, kdysi bývala dobrá, ale dnes je v závěru života jako každý a tady nepomohou peníze ani sláva...to čeká každého

Uivatel_5411102
7. 3. 2020 • 18:04

www.GetMeets.com - skvělý projekt pro dospělé, kteří hledají partnera pro sex

domino22
6. 3. 2020 • 16:00

No, vypadá strašně... už by se snad vůbec neměla ukazovat veřejnosti. A může si za to sama. Ty pysky si nechala zprznit sama

blankaflexi
6. 3. 2020 • 15:29

Pilarová možná před třiceti lety ještě byla v kurzu ale od té doby se na ni nedá dívat! Nikdy neměla vkus v oblékání ani úpravě vlasů.Chodí nemožně oblékaná,možná by si měla vzít příklad
z H Vondráčkové,ta je vždycky oblečená a upravená s vybraným vkusem. Paní Pilarová odpočívejte šetřte tělo vždyt jste už stařenka !!!!

Uživatel_5404086
6. 3. 2020 • 15:04

Pilarovou nemám ráda. Za komoušů prominentní hvězda a po revoluci strašný odpůrce bývalého režimu. Nesnáším překabátníky

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.