Vědma Regina o skonu Pilarové: Mrazivá předzvěst smrti legendy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Vědma Regina o skonu Pilarové: Mrazivá předzvěst smrti legendy

Právě tato společná fotka spadla v to osudné ráno ze zdi.
Právě tato společná fotka spadla v to osudné ráno ze zdi. (Foto - archiv Reginy)

V den svých narozenin čekala jako každý rok gratulaci od přítelkyně Evy Pilarové (+80). Místo toho ale televizní vědmě Regině Kupcové-Sádlové spadla zpěvaččina fotografie ze zdi. A záhy se rozletěla zpráva, že “Pilarka” je mrtvá.

Fotografii, na které je zpěvačka s Reginou, si vědma nechala zarámovat a pověsila doma na zeď. “A najednou koukám, ten obraz se nejdřív rozhoupával, potom se chvilku houpal a najednou spadl na zem,” popisuje Regina ráno 14. března 2020, kdy zemřela naše legendární zpěvačka, s tím, že se ale obraz nerozbil a řebíček zůstal ve zdi. “Hned jsem si říkala: To je znamení, něco se děje. A najednou se ze zpráv dozvím, že Eva zemřela,” pokračuje dál pro Aha! vědma.

Už prý ani neví, jak a kde se se zpěvačkou seznámila, rozhodně si ale od té doby pravidelně volaly a přáli si vzájemně  Vánoce, Velikonoce a narozeniny. “Naposledy mi Eva popřála Vánoce, narozeniny už nestihla,” podotkla smutně vědma. “Už nikdy mi nebude vyprávět, jakou skvělou masku si právě vymyslela na vlasy, do jakých bylinek si teď máčí ruce, aby byly hladké, a co právě uvařila k obědu nebo že si pořídila nové šaty na koncert,” povzdechla si Regina a dodala: “Bůh odešel a od té doby to jde a půjde z kopce.” Bohem nemyslela nikoho jiného, než Karla Gotta (+80).



Přečtěte si
jajas
25. 3. 2020 • 15:41

Až budu velký, budu vědma....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.