Josef Zíma: Dojemný vzkaz nemocné Pilarové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Josef Zíma: Dojemný vzkaz nemocné Pilarové!

S Evou Pilarovou.
S Evou Pilarovou. (D. Kundrát, M. Hykl, archiv Blesku)

Zcela vyprodaná Smetanova síň Obecního domu mu aplaudovala vestoje! Josef Zíma (87), hlavní hvězda koncertu Zlatá šedesátá, byl dojatý a šťastný. Jediné, co ho mrzelo, bylo to, že se na pódiu nepotkal s Evou Pilarovou (80), která po nedávné operaci ledvin musela zrušit veškerá svá vystoupení do konce roku.

Prostřednictvím deníku Aha! jí proto Pepíček poslal dojemný vzkaz. „Vím, že jsi na tom velmi špatně... Byl jsem na tom podobně a vzpamatoval jsem se,“ řekl Zíma. „Pomáhalo mi, když jsem se budil v noci a měl pocit, že stojím před publikem. To mi dodávalo sílu. Evo, ty to ustojíš!“ vzkázal své milované Pilarce.

Speciální přání
Přestože poslední roky zpěvák nemůže na nohy, absolvuje i několik vystoupení týdně. „Zdravotně jsem naštěstí v pořádku. Až na nohy mi slouží zdravíčko dobře. Ale i to jsem dokázal vyřešit!“ svěřil Aha! Zíma. „Do požadavků si dávám podmínku, že pořadatel musí připravit kancelářské křeslo, a já se tak můžu otáčet na lidi,“ prozradil Pepíček s lišáckým úsměvem.

Nabíjejí ho diváci
„Je to nádherné, když diváci tleskají! Byl jsem opravdu dojatý a jsem moc rád, že i v mém věku mi to zpívá,“ radoval se Zíma. Na závěrečné děkovačce se dokonce statečně postavil po bok 4 Tenorů neboli Pavla Vítka (57), Mariana Vojtka (46), Jana Kříže (34), Michala Bragagnola (29) a s chutí si s nimi zanotoval s mladými zpěvačkami Evou Burešovou (26) a Hanou Holišovou (39).

Pilarová: Proč mi každý připomíná věk? Mně je to fuk!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.