Pilarová si podle lékařů nemá dělat naděje: UŽ JEN LEŽÍ ... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Pilarová si podle lékařů nemá dělat naděje: UŽ JEN LEŽÍ ...

Eva Pilarová prožívá hodně těžké období...
Eva Pilarová prožívá hodně těžké období... (Foto Aha! – Martin hykl, ara)

Pendluje jen mezi domovem a nemocnicí. Po prodělané operaci ledvin se Eva Pilarová (80) ani po měsíci necítí lépe a ruší svá vystoupení. Od lékařů má nakázaný klid na lůžku! Zatím jen doufá, že zvládne zazpívat na koncertě v lednu příštího roku.

Zpěvačka nevystoupí na dnešním večeru Zlatá šedesátá v pražském Rudolfinu, ani na páteční Poctě Václavu Havlovi, kterou pořádá herečka Jitka Čvančarová (41) na zámku Mělník. „Já se teď musím strašně šetřit, ležím a nesmím nic dělat a slíbila jsem, že do konce listopadu nebudu dělat vůbec nic. Teď ve čtvrtek jdu na další kontrolu a řeknou mi, jak to vypadá, ale zatím si nemám dělat žádnou naději, že bych pracovala,“ přiznala včera deníku Aha! Pilarová, která 18. října prodělala operaci ledvin.

„Měla jsem problém, jak mě na přelomu osmdesátých a devadesátých let ozařovali, a tím se tam něco zvrtlo a postupem času se to zhoršilo,“ připomněla zpěvačka. „Já pořád chodím do nemocnice na kontroly, jestli je to na dobré cestě a léčba je správná, kontrolovat se to musí. To je jediná moje vycházka, kam chodím,“ posteskla si Pilarka s tím, že je tam někdy i několikrát týdně.

Poslední týdny tak jen odpočívá a převážně leží. „Uvidíme, jestli budu moci dělat něco v prosinci, a když budu hodná a budu doktory poslouchat, tak věřím, že příští rok to, co mám v plánu, zvládnu. Šestnáctého ledna mám vystoupení s Adamem Plachetkou,“ už teď se zpěvačka těší na své fanoušky a moc ji mrzí, že musela zrušit svá vystoupení. „Už nebudu jako dřív, že mi zakázali někam jet, a já jsem jela a pak to nedopadlo, takže teď sekám dobrotu. Zdraví máme jenom jedno,“ dodala Pilarová.

V nemocnici jako doma
červenec 2018
Zpěvačka uklouzla v pražském bytě a zlomila si stehenní kost a rameno. Operovali ji 4 hodiny.
září 2018
Ve zlomeném rameni se jí posunul šroub a musela znovu na sál.
květen 2019
Ve vojenské nemocnici prodělala operaci šedého zákalu postupně na obou očích.

Pilarová: Proč mi každý připomíná věk? Mně je to fuk!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Dianthos
15. 11. 2019 • 10:02

Co to tady plácáte za nesmysly? V osmdesáti ještě není čas odcházet. Znám několik devadesátníků, kteří stále žijí aktivním životem. Jednomu gentlemanovi je 97 a půl roku, komunikuje prostřednictvím počítače s přáteli z celého světa.
Věk je individuální, nějaké opravy těla už přicházejí, ale to i u malých dětí! Dokud to Pilarce zpívá, určitě má sály plné, protože je to Paní zpěvačka!

ivoadler
13. 11. 2019 • 16:51

Pilarka už má čas. Žádný zázraky mediciny jí nepomůžou.

defakto
13. 11. 2019 • 11:18

... madam si myslí že je nenahraditelná , ale v divácích už vzbudzuje jenom politování .

6010
13. 11. 2019 • 10:44

Musíme TAM všichni.To je jediná spravedlnost na světě.A ještě to, že rubáš nemá kapsy.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.