Eva Pilarová v šoku: Nechutné pomluvy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Eva Pilarová v šoku: Nechutné pomluvy!

Eva Pilarová
Eva Pilarová (Foto: ara)

Ona sama prý ještě o konci pěvecké kariéry nemluvila. Přesto se proslýchá, že chce Eva Pilarová (80) odejít ze scény, jak uvádí magazín Sedmička. To si ale sama zpěvačka rozhodně nenechala líbit.

Eva Pilarová oslavila v srpnu 80. narozeniny a při té příležitosti si nadělila zbrusu novou desku  - Pilarová 80 aneb Inventura těla. Album podle informací Sedmičky pokřtí 23. září na palubě lodi Cargo Gallery. Tam by měla i zazpívat. Na což někteří zareagovali fámou, že by se mělo jednat o její poslední vystoupení.

Zpěvačka ale citovanému magazínu potvrdila, že nic takového v plánu ještě rozhodně nemá. „Kdo mě zase pomlouvá?! To by někdo chtěl, abych toho už nechala?“ nestačila se divit Pilarová.

 „Já jsem vždycky říkala, že dokud budu mít zdravý hlas a nebudou mě muset na jeviště nosit, tak toho nenechám. Teď už říkám – jen ten zdravý hlas, jelikož už mě tam musí sem tam donést, protože jsem měla ošklivý úraz. Ale já jsem nikdy neprohlásila, že toho nechávám nebo že je to mé poslední vystoupení… Takhle bych se nikdy nerouhala!“ vyjádřila se k podobným dezinformacím Pilarová.

Ta navíc příští rok plánuje obrovský koncert k šedesátému výročí na scéně. „Pokud budu mít příznivce, zatím je zaplať pánbůh mám, tak toho fakt nemíním nechat,“ uzavřela naše hudební legenda spekulace o definitivním odchodu.

Zpěvačka Eva Pilarová zavzpomínala v Blesku na společné pěvecké roky s Karlem Gottem:

Video se připravuje ...

 

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.