Eva Pilarová hazarduje se zdravím: Váží 52 kilo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Eva Pilarová hazarduje se zdravím: Váží 52 kilo!

Eva Pilarová ještě stále spoléhá na oporu – manžela Jana.
Eva Pilarová ještě stále spoléhá na oporu – manžela Jana. (Foto Aha! – Pavel Machan a archiv Hynka Tomma)

Netrpělivá Lvice to přepískla! Eva Pilarová (79) je sice už z nemocnice doma, ale nesmí to s aktivitou přehánět. „Na křtu Aleše Cibulky se mi točila hlava, cítila jsem, že to ještě není ono, musím se víc šetřit,“ přiznala Aha! zpěvačka, že si se zdravím i během svého pobytu v nemocnici skutečně pořádně zahazardovala. A zároveň se svěřila s tím, že její zdravotní problémy se projevily i obrovských úbytkem tělesné hmotnosti.

Možná i vzhledem ke svému zdravotnímu stavu knížku zpěváka Hynka Tomma Od banánu ke hvězdám, kde mapuje svůj život v muzice, pokřtila zpěvačka raději z obýváku po telefonu. „Nesmím nic uspěchat. Zhubla jsem, vážím 52 kilo. Zkusila jsem vyrazit na akci a zjistila jsem, že to ještě není ono,“ dodala Eva sebekriticky. Navíc má před sebou velký cíl. V neděli 28. října chce vystoupit na Staroměstském náměstí na koncertu největších hitů století.

„Ráda bych tam s Jiřím Suchým zazpívala Lásku nebeskou,“ prozradila Aha! Pilarová. „Slíbila jsem to a slovo musím dodržet,“ vysvětlila Eva, která se teď dušuje, že na sebe skutečně bude hodně opatrná. Další velký koncert ji totiž čeká už 7. listopadu na Žofíně a na něm by rozhodně chtěla být fit.

Z pádu, při němž si doma v půlce července zlomila rameno a stehenní kost, se bude vzpamatovávat ještě nějakou dobu. Se silami se proto musí naučit hospodařit.

 Hynek Tomm měl na křtu Zdeňka Trošku, Miriam Kantorkovou a Magdu Malou, Pilarová mu zavolala. 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.