Eva Pilarová (79) po dvou zlomeninách: VÁŽNÁ KOMPLIKACE! OKAMŽITÁ OPERACE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Eva Pilarová (79) po dvou zlomeninách: VÁŽNÁ KOMPLIKACE! OKAMŽITÁ OPERACE!

Eva Pilarová
Eva Pilarová (Ladislav Křivan / Blesk)

Asi to přehnala s rehabilitacemi. Eva Pilarová (79) se tak těšila na návrat ke zpívání, až zřejmě uspěchala cvičení. „Lékaři zjistili, že se mi posunul šroub ve zlomeném rameni,“ přiznala deníku Aha! zpěvačka. 

Před týdnem tak musela znovu na operaci, kde jí šroub vyndali. „Už jsem ale zase zpátky na rehabilitačním oddělení,“ pochlubila se Eva. Je to bojovnice, nenechala se nepřízní osudu vykolejit. „Musím na tu ruku dávat větší pozor a nechat ji víc v klidu,“ říká vyrovnaně.


Zato zlomenina stehenní kosti se hojí parádně. „Už jsem celkem soběstačná. S chodítkem si dojdu, kam potřebuju,“ popisuje zpěvačka. Snaží se nemyslet na to, co už musel její manžel Jan Kolomazník (66) v nabitém diáři přeškrtnout. Důležitý bude příští rok, kdy Pilarová oslaví neuvěřitelné osmdesátiny. A v roce 2020 to bude 60 let, co září na hudební scéně.

Nešťastný pád
Ke konci července zpěvačka uklouzla v pražském bytě a zlomila si stehenní kost a rameno. Lékaři v Ústřední vojenské nemocnici v pražských Střešovicích ji operovali přes čtyři hodiny.

Eva Pilarová o okupaci 1968: Měla jsem romantické představy!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.