Zpěvačka Eva Pilarová (78) se vážně zranila: Rychlá operace! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Zpěvačka Eva Pilarová (78) se vážně zranila: Rychlá operace!

Eva Pilarová
Eva Pilarová (Ladislav Křivan / Blesk)

Měla mít vystoupení, ale místo toho skončila v nemocnici! Eva Pilarová (78) v noci upadla ve svém pražském bytě a zlomila si stehenní kost. Manžel volal sanitku a lékaři ji okamžitě odvezli na sál.

„Evě se asi zatočila hlava, jinak si to neumím vysvětlit,“ řekl Aha! zdrcený Jan Kolomazník (67). O manželku má velký strach, i když ho prý lékaři ujistili, že zákrok bude trvat jen něco málo přes hodinu. Doktoři museli srovnat zlomenou kost, v mnohých případech je potřeba ji sešroubovat. Následné léčení bývá delší, nejprve musí pasient ležet, poté chodí o berlích a musí pilně rehabilitovat.


Zpěvačka před lety překonala rakovinu a občas ji trápil zánět ledvin, ale jinak je velice vitální. To má po své mamince Františce, která v červnu oslavila už 102. narozeniny. I přes prázdniny měla zpěvačka nasmlouvaná různá vystoupení, a tak není divu, že o jejím úrazu jako první informoval na sociální síti pivovar v Ústí nad Orlicí, kde měla včera zpívat. „Vážení hosté, z důvodu vážného úrazu zpěvačky Evy Pilarové se koncert 20. 7. 2018 od 20:00 hodin ruší,“ stálo v prohlášení. Kdy bude Evě zase do zpěvu, ukáže čas.

Pád v předsíni
Eva Pilarová loni v listopadu upadla doma v předsíni na koleno. To ji pak delší dobu bolelo, ale do nemocnice nemusela.

Na video s Evou Pilarovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.