Tajemství Mistrovy cesty za posledním kšeftem: GOTT A OPILEC ZA VOLANTEM! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Tajemství Mistrovy cesty za posledním kšeftem: GOTT A OPILEC ZA VOLANTEM!

Karel Gott
Karel Gott (Foto Aha! – Karel Kopáč, archiv D. Gottové, Aktu.cz, Josef Voltr)

Hned dvě pěvecké hvězdy přijely v posledních dnech za mužem, který v listopadu 2017 boural opilý na Domažlicku. Co vedlo kroky Evy Pilarové (78) a Karla Gotta (78) do domu, v němž bydlí  Roman Masha Šandor (47)?

Ač přišel kvůli 2,44 promile alkoholu v krvi o papíry a dostal tučnou pokutu, nepřestal s profesí hudebního producenta. „Paní Pilarová a pan Gott u mne po čtyřiapadesáti letech znovu natočili píseň Dotýkat se hvězd z filmu Kdyby tisíc klarinetů. Ta je součástí nového alba Pilarka s přáteli, které jsem měl tu čest se zpěvačkou natočit,“ prozradil deníku Aha! Šandor.


Den blbec
„To víte, že jsme se ho zeptali na událost z podzimu. Zajímalo nás, jak člověk, kterého jsme nikdy neviděli se skleničkou v ruce, může bourat,“ svěřila Aha! Pilarová. „Nepiju, to je pravda! Ale ten den se všechno sešlo, byl to den blbec,“ reagoval uznávaný producent. Tomu policisté loni v polovině listopadu po nehodě u Klenčí pod Čerchovem, kde se svým autem sjel na prvním sněhu do příkopu, naměřili nejprve 2,55 promile alkoholu. Opakovaná zkouška ukázala výsledek 2,44. Šandor nejprve policistům přiznal, že pil. Pak ale vzal svá slova zpět a odmítl odběr krve i předložení dokladu totožnosti. A tak ho kvůli dořešení nehody a opakované zkoušce na alkohol převezli na služebnu.

Jezdí za ním i Machálková
Roman Masha Šandor má profesionální studio Mercury v Rokycanech. V poslední době v něm mimo jiné natáčely zpěvačky Leona Machálková (50) nebo Šárka Rezková (49).

Gott a Pilarová po 54 letech: Přezpívají jejich nejslavnější duet!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
DWEI
22. 3. 2018 • 08:41

Příkladný charakter !! Ožralý nabourá a pak odmítne odběr krve i dát průkaz totožnosti Takoví jsou fakt příkladem ostatním řidičům

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.