Naštvaná vdova Vendula (46): VEŘEJNÁ HÁDKA O JEHO MILENKÁCH! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Naštvaná vdova Vendula (46): VEŘEJNÁ HÁDKA O JEHO MILENKÁCH!

Vendula Pizingerová, Karel Svoboda
Vendula Pizingerová, Karel Svoboda (Archiv Blesku, Ara)

Byla to velká sláva okořeněná pikantním sporem! Na koncertu k nedožitým 80. narozeninám Karla Svobody (†68), pořádaném v rámci Febiofestu, se totiž o víkendu řešilo i skladatelovo soukromí. Marián Vojtko (44) tím nadzvedl ze židle bývalou hitmakerovou ženu Vendulu (46), v současnosti Pizingerovou.

„Nejvíce si pamatuju na to, když jsem jezdil do Jevan a Karel si mě vždy posadil do studia a přehrával mi nové písně,“ začal vyprávění ve Španělském sále Pražského hradu Vojtko. „A kdykoliv jsem na té sedačce ve studiu seděl, tak mi říkal: Víš, kolik ženských jsem tady měl?“ přisadil si Marián. Celý Španělský sál se začal smát. Všichni pochopili, jak to myslel. „Vendulo, myslel jsem to jako zpěvaček,“ snažil se zachránit Vojtko situaci. Zjevně ale bylo pozdě...


Hasila situaci
Na bývalé Svobodově ženě bylo v tu chvíli vidět, že se sice snaží usmívat, ale podvědomě jí něco říkalo, že zrovna tohle pikantní vyprávění se na galavečer v honosných prostorách Pražského hradu nehodilo. Tím spíš, že vedle ní při slavnostním koncertu seděl její a Svobodův syn Jakub. „Chtěla jsem říct, že některé věci, co tady zazněly, nejsou pravda,“ pronesla nakonec diplomaticky v závěru galavečera Pizingerová. Zda jejím slovům sál, který se ještě před několika minutami při zmínce o Svobodově gauči dobře bavil, věřil, lze jen těžko posoudit.

Vybralo se přes 600 tisíc
Na pomoc nemocným dětem vybrala Kapka naděje díky prodeji vstupného a příspěvkům návštěvníků galakoncertu přes 600 tisíc korun. Všichni umělci vystupovali bez nároku na honorář.

Kdo taky zazpíval:
*Eva Pilarová
*Hana Zagorová
*Pavel Vítek
*Martin Chodúr
*Pepa Vágner
*Monika Absolonová

Na video s Vendulou Pizingerovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
topinkova....@...
19. 3. 2018 • 10:37

Vy jste tam byl taky, že vše víte? Trochu slušnosti by vám neuškodilo.

DWEI
19. 3. 2018 • 06:59

Mistr Gott chyběl a to je ostudné!!!!!!!!!! Ten na základě doporučení své ženy a její kámošky (manažerky) vystupuje jen za tučný honorář!!!!!! S Kalem Svobodou byli velcí kamarádi a Karel Svoboda byl autorem mnoha Gottových hitů...... smutné, jak ho jeho ženuška odstřihla od mnoha kamarádů.......

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.