Eva Pilarová (80) opět v nemocnici: Udeřila zrádná infekce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Eva Pilarová (80) opět v nemocnici: Udeřila zrádná infekce!

Eva Pilarová
Eva Pilarová (Foto: P. Machan, M. Hykl, D. Kundrát, M. Pátek)

I když byla operace ledviny úspěšná, nastaly problémy s infekcí. Legendární zpěvačka Eva Pilarová (80) je proto kvůli zánětu znovu hospitalizovaná na oddělení nefrologie ve Všeobecné fakultní nemocnici v Praze. „Věřím, že mě brzy pustí,“ řekla deníku Aha! zpěvačka s nadějí.

Pobyt doma a v nemocnici se střídá tak rychle, že už to pomalu ani nepočítá. Všechno začalo v červenci 2018, kdy Eva v noci upadla a zlomila si rameno a stehenní kost. Musela na operaci, prodělala trombózu a pak loni na podzim došlo k plánované operaci ledviny, kterou poškodilo dávné ozařování kvůli rakovině. Lékaři ve Všeobecné fakultní nemocnici v Praze na Karlově náměstí jí voperovali stent, aby usnadnili průtok moči. Jenže se objevil zánět. Zpěvačka nakonec skončila na kapačkách. „Mám důvěru v lékaře. Teď mi nezbývá než čekat,“ řekla Aha! Pilarová, která jen leží v posteli.

Manžel za ní chodí dvakrát denně

Pilarová má velkou oporu v manželovi Janu Kolomazníkovi (67). Chodí za ní obětavě každý den dokonce dvakrát. Včera, když šel na návštěvu za manželkou, přinesl zdravotním setřičkám sladkosti za to, jak se starají o zpěvačku.

Pilarová na nefrologii. A Dyk pobouřil celé Slovensko

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.