Selhalo jí zdraví! Eva Pilarová (80): SKONČILA V PÉČI BOROMEJEK! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Selhalo jí zdraví! Eva Pilarová (80): SKONČILA V PÉČI BOROMEJEK!

Svěřila se do jejich rukou. Evu Pilarovou (80), kterou po operaci ledviny trápil vážný zánět v těle, převezli o víkendu do Domova svatého Karla Boromejského v pražských Řepích.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

manunu
28. 02. 2020 06:47

bello:Je to článek o paní Pilarové a vy se tu zase navážíte do Marty Kubišové.Paní Kubišová si také prožila své, neměla to lehké.O tom se tady nebudu rozepisovat. Sleduji kariéru paní Kubišové od roku 1990, byla jsem i na jejím prvním koncertě v Lucerně po zákazu zpívání, tehdy mně bylo 16 let. Dalších 27 let paní Kubišová zpívala, měla nové písničky, bohužel radia hrála většinou jen její hity z první kariéry. Vystupovala s kapelou Petra Maláska nebo Karla Štolby po celé republice i na Slovensku. Recitály měla v divadle Ungelt, chápu, že každý se asi nedostal do Ungeltu.Krásný byl muzikál Touha jménem Einodis uváděný na letní scéně divadla Ungelt.Vynikající paní Kubišová s výbornou zpěvačkou Anetou Langerovou odvedly skvělé výkony. S oběma jsem se několikrát setkala, úžasné ženy, skromné upřímné.V prodeji je i DVD s tímto muzikálem, doporučuji.Jak vidíte tak paní Kubišová také zpívala, nikdy sem ji neslyšela aby si stěžovala a jak vy říkáte fňukala. Samozřejmě když se ji v rozhovoru zeptali na minulost tak se vyjádřila, to je snad normální. Navíc paní Kubišová nemyslí a nemyslela jen na sebe,ale pomáhá i v různých charitativních projektech. Hodně toho udělala pro zvířata a v této oblasti je stále aktivní. S tou Chartou jste trapná,stále omíláte dokola vaše nesmysly. Paní Kubišová je velmi skromný člověk, který se nikam netlačí a proto si myslíte že nic nedělala. Lidé kteří se zajímají o její práci vám řeknou pravý opak.

-bello-
27. 02. 2020 23:30

Pilarová není moje muzika, ale je bezvadná zpěvačka.Navíc, co ona prožila bylo děsný.Není ale jako Kubišová, nefňukala, nezatrpkla a ještě i zpívala , fotila, jezdila na výlety, prostě žila.A na všechno si vydělala. To Kubišová s r. 1989 začala fňukat a tvrdě vydělávat na ublížení z Charty.

aveneta
27. 02. 2020 11:11

No, paní Pilarová dospěla věku když jí musí být jasné, že tzv. dožívá....mnozí lidé se nedožijí ani tohoto věku. Ano má život a popularitu již za sebou, měla i fajn písničky ve své době

defakto
26. 02. 2020 11:00

... chudák Kolomazník , ten si neodpočinul ani v době když byla Pilarka v nemocnici , jezdil prý za ní 2x denně s kastrolkami svého jídla , to samé ho čeká i ted když bude u Boromejek.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.