Pohádkový výdělek Dary Rolins: Z té sumy vám spadne brada! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Pohádkový výdělek Dary Rolins: Z té sumy vám spadne brada!

Dara Rolins na autogramiádě
Dara Rolins na autogramiádě (Dara Rolins)

Dara Rolins (46) jednoznačně patří mezi stálice české a slovenské hudební scény. Za svou kariéru vydala několik alb a nazpívala nespočet písní. Své oblíbenosti si je zpěvačka jistá a o nabídky na vystoupení nemá nouzi, jak jinak si totiž vysvětlit, že za pár desítek minut na pódiu si nárokuje nemalou sumu.

Její vystoupení berou dech a skvělá show je zaručena. Pokud si například pohráváte s myšlenkou oslovit Rolins, aby pro vás vystoupila, připravte si okolo sta tisíc korun! Tolik si totiž dle týdeníku Sedmička zpěvačka inkasuje za 40. minutové vystoupení se dvěma tanečnicemi.

Avšak kromě peněz za vystoupení si připravte peníze na úhradu zpěvačky vynaložených nákladů. Pro Rolins je nutné zařídit hlídané parkoviště, samostatnou uzamykatelnou nebo hlídanou šatnu se zrcadlem, osvětlení a soukromou toaletu.

Stejně jako zahraniční celebrity, tak i Rolins si potrpí na kvalitní občerstvení.   Dle týdeníku Sedmička si zpěvačka přeje mít nachystané lahve s neperlivou a perlivou vodou, obložené mísy se sýrem, šunkou, ovocem a zeleninou. V některých případech si zpěvačka žádá i lahev suchého bílého vína.

Rovněž chce mít připravené tři ručníky a jedno balení papírových kapesníků. Popová diva na svém vystoupení také požaduje pódium o minimálních rozměrech 3x4 metry, zvukovou aparaturu, dva bezdrátové mikrofony určitých značek a nesmí chybět mixážní pult.

Podle slov zpěvačky Lucie Vondráčkové (39) si  ale slovenská diva za vystoupení inkasuje ještě vyšší částku. „Za čtyřicetiminutové vystoupení si můžu – stejně jako Dara Rolins – říct o 200 tisíc korun a nikdo nehne ani brvou,“ řekla zpěvačka dle Sedmičky v rozhovoru pro web Expres.cz.

Dara Rolins po rozchodu s Rytmusem. 7 let předstíral, že je někdo jiný?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
kinki
2. 12. 2019 • 06:45

Za sprostost sa plati, tak sproti platia.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.