Pohřeb krále trenýrek Vlasáka (†45): Plakaly i milenky Rolinsová a Průšová! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Pohřeb krále trenýrek Vlasáka (†45): Plakaly i milenky Rolinsová a Průšová!

Expřítel Dary Rolins Petr Vlasák
Expřítel Dary Rolins Petr Vlasák (Facebook)

Naučil české muže nosit drahé spodní prádlo a jeho ložnicí prošlo několik známých krásek. S trenýrkovým králem Petrem Vlasákem (†45), který podlehl rakovině mozku, se přišly do strašnického krematoria rozloučit i jeho exmilenky Kateřina Průšová (35) a Dara Rolins (46).

Dara jen stěží zvládala nával emocí a hned po obřadu zmizela. Ani Katka nebyla pro slzy schopná slov. Za všechny to stejně vyjádřil Petrův kamarád, rapper Jakub Mohamed Ali (47). „Vzhledem k tomu, že umřel na svoje narozeniny, tak po tom, co si prožil za bolest, si myslím, že dostal ten nejlepší dárek, který ve svém stavu mohl dostat. Bylo to pro něj určitě vysvobození. Byl na tom mizerně a ke konci už z něj padala i slova, že by si konec přál...“ prozradil Ali.

Dorazili i bývalí fotbalisté Patrik Berger (45) a Vladimír Šmicer (46). Petrova kamarádka Simona Krainová (46) přispěchala šestnáct minut po zahájení smutečního obřadu. Zdržela je dopravní zácpa.

 Inna Puhajková odvrátila katastrofu na dálnici! Šlo jí o život! A u Petra Vlasáka nezabrala chemoterapie! Musí na ozařování!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.