Bezpráví v Cestách domů: Horváthovou a Vlasáka nechali mrznout! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bezpráví v Cestách domů: Horváthovou a Vlasáka nechali mrznout!

Do nebe volající nespravedlnost. Petru Horváthovou (26) a Jana Vlasáka (70) z Cest domů poslal scénář do ledové vody. „Museli jsme točit v řece, která měla 2,5 stupně,“ přiznala Petra. Jejich kolegové se zatím vyhřívali v pražské zoo.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

johanka
09. 03. 2013 11:17

Seriál Cesty domů stojí za starou belu. Myslím, že člověk má právo se večer v klidu u televize bavit a ne se dívat na stupidní seriál, obsazený stále stejnými herci (Kostková dcera, Kostková matka, Kostka otec, všudypřítomný a zřejmě nenahraditelný Etzler....). Navíc všichni jsou nemocní, pokud ne, zemřou tragicky... Ne, to si raději přečtu pěknou knihu. V naší televizi je překostkováno a přeseriálováno

malenabald
09. 03. 2013 07:25

Souhlasím s Frannes. Nejsem odborník na zdravotnictví ani na policii, ale tomu, co tam předvádějí herci, se věřit prostě nedá. Je překvapivé, že to napadá diváky, a ne scénáristu, herce, režiséra...

frannes
08. 03. 2013 16:32

Jsem divákem CD od počátku,měl a mám jisté výhrady k herním projevům některých herců a hlavně k nevěrohodným postupům v policejní praxi a někdy i zdravotnické .Některé metody v CD dokonce zobrazují porušení předpisů a zákonů v ČR.Seriál je samozřejmě fikce,uvádění chybných postupů může znejistit neznalé legis­lati­vy,in­terních předpisů a znevěrohodnit pohled pro informovaného diváka.Proto mne mrzí zrušení diskuze na stránkách CD ,na odpověď Primy prý vzhledem k rekonstrukci stránek.Tvůrci často se snaží uměle zvyšovat dramatičnost děje,viz scéna z článku,dost by mě zajímalo jak subtilní Vendy může zvládnout robustní tělo zraněného majora Soudka,navíc ve vodě.Seriál uváděny v Prima time na Family televizi by neměl otevírat třinácté komnaty,okrajové a patalogické jevy,každý čeká spíše odlehčení od denní reality,rodinné štěs­tí,po­rozu­mění,­vztah mezi generacemi atd.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.