Myslel si, že má vyhráno: Exmilenci Průšové a Rolins další nádor v hlavě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Myslel si, že má vyhráno: Exmilenci Průšové a Rolins další nádor v hlavě!

Trenýrkový král Petr Vlasák už si myslel, že má vyhráno...
Trenýrkový král Petr Vlasák už si myslel, že má vyhráno... (Foto: archiv Blesku)

Už doufal, že má nad zrádnou nemocí vyhráno. Obavy lékařů Petra Vlasáka (42) se ale naplnily. Vyšetření magnetickou rezonancí ukázalo, že v jeho hlavě se objevil další nádor.

Před deseti lety měl v hlavě nádor o velikosti pomeranče a jen velmi malou naději na přežití, teď se nemoc vrátila. „Bohužel je to tak, na stejném místě je opět nádor. Ale pan doktor, který mi před deseti lety zachránil život, mě ujistil, že to není životu nebezpečné. Je to prý velmi dobře ohraničené, takže jsme se dohodli, že na operaci půjdu až v lednu,“ uvedl Vlasák pro Blesk.

O tom, že operace zatím nespěchá, ho ujistil stejný lékař, který ho v roce 2006 operoval v pražské Nemocnici na Homolce. „Myslel jsem, že když se do pěti let nic neobjevilo, tak jsem v pohodě. Ale tenhle typ nádoru se většinou do devíti až dvanácti let vrací. A mně se vrátil po deseti…,“ dodal smutně.

Trenýrkovému králi se nádor vrátil právě v době, kdy má jeho značka Styx oslavit 20 let existence a chystá velkou módní show. „Když jsme měli deset let, tak show byla, ale já se jí nemohl zúčastnit, protože jsem ležel v nemocnici, kde mě operovali,“ svěřil Vlasák, kterému je teď největší oporou manželka Gábina a dcera Simonka (5). Tentokrát si snad oslavu pořádně užije...

 



Přečtěte si
nika70
23. 9. 2016 • 19:21

Na fotce č. 16 je Petr Holík, ne Petr Vlasák. Přebrali jste to od Blesku, co má blbě rovnou 4 fotky

-bello-
23. 9. 2016 • 13:09

Chudák, moc mu přeju uzdravení.Není to fňukna, jak ten Gott !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.