Petr Vlasák slavil 33: Bez alkoholu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Petr Vlasák slavil 33: Bez alkoholu!

Petr Vlasák (v tričku) uspořádal po roce opět velkou podzimní show značky Styx, na které předváděli třeba Petr Zvěřina (vlevo), Bára Kolářová nebo Klára Medková (vpravo).
Petr Vlasák (v tričku) uspořádal po roce opět velkou podzimní show značky Styx, na které předváděli třeba Petr Zvěřina (vlevo), Bára Kolářová nebo Klára Medková (vpravo). (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – »Trenýrkový král« Petr Vlasák oslavil třiatřicáté narozeniny, ale s nikým si jak se patří nepřipil! Jako by každý z jeho přátel zapomněl, že ještě před rokem Petr bojoval se zákeřnou rakovinou a dodnes je pod dohledem lékařů a zodpovědně dodržuje léčbu.

»Trenýrkový král« Petr Vlasák oslavil třiatřicáté narozeniny, ale s nikým si jak se patří nepřipil! Jako by každý z jeho přátel zapomněl, že ještě před rokem Petr bojoval se zákeřnou rakovinou a dodnes je pod dohledem lékařů a zodpovědně dodržuje léčbu. Bývalý přítel missky Kateřiny Průšové (23) či zpěvačky Dary Rolins (34) totiž nemůže kvůli terapii pozřít ani kapku alkoholu nebo si zapálit cigaretu. Ale na to jeho kamarádi evidentně úplně zapomněli! Skoro každý z jeho přátel mu totiž daroval láhev nějakého vynikajícího a drahého alkoholu.

„Dostal jsem spoustu láhví dobrého pití, ale to musí počkat. Nemůžu si teď ani loknout,“ svěřil se deníku Aha! Vlasák, který si v den svých třiatřicátých narozenin nepřipil s přáteli sklenkou oblíbeného sektu, ale pouze sklenicí vody. „Nejlepší dárek byl od mého spolupracovníka Adama Síkory. Daroval mi velkou plazmovou televizi,“ prozradil dále podnikatel Vlasák, který znovu naplno pracuje a užívá si všeho, co je s tím spojené.

Po roce tak opět uspořádal v pražském klubu Misch Masch velkou podzimní show své značky Styx, a tentokrát v novém hávu! Na molo se přišli předvést například exVyVolený Petr Zvěřina, osminásobný mistr České republiky v Kick boxu Radek Hadrovský, mistr světa ve fitness a karate Kata, nebo bývalá Česká vicemiss Bára Kolářová či Klára Medková.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.