Rolinsová to rozjela s mladíčkem: Nový muž na scéně?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Rolinsová to rozjela s mladíčkem: Nový muž na scéně?!

Dara a Jhuly z F-CUBA
Dara a Jhuly z F-CUBA (Foto Instagram)

Dara Rolinsová (46) ho učarovala. Poslední dva roky se nesou v rytmu latinské hudbu a tak není divu, že i české hudební hvězdy se rozhodly vytvořit projekty v tomto stylu. Rolinsová zapojila do natáčení klipu i mladého zpěváka a tanečníka, který si říká Jhuly a okouzlila ho.

V Čechách se zdržel dva týdny kvůli festivalu a natáčení klipu a jedno je jasné, odjede se skvělou náladou. „ Spolupráce s Darou byla něco úžasného. Vznikla díky nápadu a přání mojí manažerky Pavly, která chtěla spojit její evropskou kulturu s tou kubánskou. A s Darou jsme se tak poznali předtím, než vznikl singl Cosquillita. Chtěli jsme udělat něco kubánského s jejím vlivem a díky vzájemným sympatiím tak vznikl společný projekt, La Cosquillita,“ řekl tanečník a zpěvák Jhuly. Jestli jejich sympatie byly opravdu silné a na Daru mladíček zapůsobil i jinak, uvidíme časem.

 Dara Rolins: Laura už vyzvídá, jaký je sex a kdo byl můj první

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.