Nový život Dary Rolins! Konec osamělých nocí a pláče do polštáře | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nový život Dary Rolins! Konec osamělých nocí a pláče do polštáře

Se svými příznivci sdílí každý moment.
Se svými příznivci sdílí každý moment. (Foto Instagram)

Poté, co se zpěvačka Dara Rolins (46) rozešla s Patrikem „Rytmusem“ Vrbovským (42) se pořád řeší, jak to zpěvačka s chlapy momentálně má a jestli je někdo nový na obzoru. Když nedávno shodila dlouhou blond hřívu a vlasy radikálně zkrátila, pochopitelně se opět spekuluje, jestli je za změnou účesu i nová láska.

Říká se, že proměna vizáže u ženy automaticky evokuje zásadní životní zlom. Proto i web Šarm.sk neopomenul při rozhovoru s Darou Rolins položit otázku, zda se na obzoru nerýsuje někdo „nadějný“, kdo by stál za slovo. „Není nikdo takový. U mě je dost těžké, bavit se o tom, zda chci, nebo nechci někoho odhalit. Protože to se stane i bez toho, aniž bych chtěla,“ naráží Dara na to, že je mediálně známou osobností a že ututlat vztah není tak jednoduché. Proto se prý snaží být maximálně otevřená, k čemuž využívá pochopitelně i sociální sítě.

„Takže kdyby byl někdo, myslím, že úplně svobodně ho světu přestavím. Ale nepovažuji za nutné představovat světu lidi a muže, s nimiž se kamarádím a občas s nimi zajdu na kávičku. Ale nebudu lhát, rozhodně po večerech sama doma nesedím,“ připustila zpěvačka pro uvedený web, že se mužské společnosti rozhodně nebrání. „Rozhodně doma nepláču do polštáře a nevzpínám ruce s stížnostmi, že jsem sama,“ dodala s úsměvem zpěvačka, která si na přízeň mužů zřejmě nemůže moc stěžovat. Tedy je nejspíš jen otázkou času, kdy to pomyslné zahoření bude mít vážnější charakter...

Co se v Daře odehrávalo po rozchodu s Rytmusem prozradila zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.