Zarmoucená Dara Rolins: Dojemné vyznání do nebe | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zarmoucená Dara Rolins: Dojemné vyznání do nebe

Dara Rolins.
Dara Rolins. (Foto: Petra Ficová pro Slovenka Tvoj Štýl, archiv)

Přelom léta a podzimu je pro Daru Rolins (45) velmi obtížný a letos to nebude jiné. Zpěvačka si v tomto období připomíná odchod svého milovaného otce Dušana a nejlepší kamarádky a vlastní manažerky Evy Skallové.

Kolem zpěvačky se v posledních týdnech mluví především ve spojitosti s jejím expartnerem rapperem Rytmusem, a proto by nikoho nenapadlo, že smutek v její tváři je důsledkem vážnějších událostí.

Rolins si totiž připomněla ztrátu svého tatínka Dušana a své nejlepší kamarádky a vlastní manažerky Evy Skallové, která v roce 2016 podlehla rakovině. „Vzpomínky na Evču jsou vždycky čerstvé. Je to jen pár dnů, co jsem byla s Laurou na jejím hrobě. Pořád na ni vzpomínám, v poslední době v souvislosti se svým diářem, protože ten úplně první jsme dávaly dohromady spolu. J stále přítomná ve všech mých myšlenkách a vzpomínám na ni v takových těch veselých momentech – stejně jako na tátu, který odešel před ní,“ svěřila se zpěvačka týdeníku Sedmička.

„Přiznám se, že období, kdy končí léto a připomínám si výročí jejich odchodu, je pro mě takové trošku složitější. Ale abych nebyla negativní, už jsem se tak nějak naučila vzpomínat na ně jenom s úsměvem a spíš se mi vybavují jen ty veselé a legrační momenty, třeba když koukám na fotky. Moment, kdy mám slzy v očích, okamžitě přebije úsměv spojený s tou tehdejší krásnou chvílí,“ svěřila se Rolins týdeníku.

 Dara Rolins po rozchodu s Rytmusem. 7 let předstíral, že je někdo jiný? 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
matylda-rut
4. 11. 2018 • 21:50

Ta má stejnej prasečí nos jako Dáša Veš krnová.

Labello
4. 11. 2018 • 18:50

Fuj ta je ošklivá!

majojo
4. 11. 2018 • 16:54

A vzpomíná si taky, že milovanému tatínkovi ani nepřišla na pohřeb? A posílá do nebe vzkazy tomu ubohému chlápkoovi, kterého přejela_ Rezešová si alespoň pár let odseděla, ale tahle plastová nána Gambošová si vinu ani nepřipouští a juchá dál, jako by se nic nestalo.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.