Tragická svatba Willa a Baillee z Texasu: Smrt 7 hodin po obřadu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tragická svatba Willa a Baillee z Texasu: Smrt 7 hodin po obřadu!

Nějakých 7 hodin po obřadu se s novomanžely zřítila helikoptéra a oba v jejích troskách zahynuli!
Nějakých 7 hodin po obřadu se s novomanžely zřítila helikoptéra a oba v jejích troskách zahynuli! (Foto Facebook, Instagram)

„Dokud nás smrt nerozdělí,“ slíbila si v sobotu při západu slunce dvojice z amerického Texasu před oltářem. Smrtka si pro ně ale přišla dřív, než by si kdokoliv z nich pomyslel. Nějakých 7 hodin po obřadu se s novomanžely zřítila helikoptéra a oba v jejích troskách zahynuli!

 Studenti Will Byler a Bailee Ackerman si řekli »ano« ve společnosti rodiny a svých nejbližších přátel. Poté si pořídili několik zamilovaných fotek v paprscích zapadajícího slunce a po slavnostní hostině nastoupili po půl druhé ráno do helikoptéry, aby odletěli vstříc zářné budoucnosti. Cestičku ke stroji pro ně lemovaly chrliče zlatých jisker a vyprovázel je potlesk svatebčanů. „Nemůžu ani slovy popsat, jak moc se cítíme požehnáni. Jsem z tebe v němém úžasu, Wille, a doufám, že každý jednou zažije takovou lásku, jakou máme my. Ode dneška už budeme navždy SPOLU,“ vyznávala se na sociálních sítí Bailee, ještě než vyřkla své »ANO«.

Štěstí novomanželů ale brutálně přervala dosud nevysvětlená havárie vrtulníku Bell 206B, který je odnášel na vysněnou svatebnou noc – v neděli přesně v 1:47 asi kilometr od rodinného ranče, kde se brali. „Narazili do svahu a zahynuli i s pilotem, nikdo nepřežil...“ oznámil tragédii prostřednictvím Facebooku Eric Smith, jeden ze svatebních hostů.„Moje sladká Bailee, srdce mám rozbité na milion kousků, když tu sedím a přemýšlím, že zbytek svého života strávím bez mé nejlepší přítelkyně,“ vzkázala nevěstě do nebe její hlavní družička Jessica Stilley.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.