Dojatá Pergnerová: Maminka dívek umřela v den své svatby! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dojatá Pergnerová: Maminka dívek umřela v den své svatby!

Mise nový domov už ve středu od 20:20 na Nově.
Mise nový domov už ve středu od 20:20 na Nově. (TV Nova)

Ve středu večer čeká na diváky druhý díl Mise nový domov s moderátorkou Terezou Pergnerovou. Tentokrát se celý tým pořadu bude snažit vykouzlit nový domov Miroslavovi a třem holčičkám. Silný příběh přitom samozřejmě nenechá chladnou ani moderátorku pořadu Terezu Pergnerovou (44).

Miroslav Tóth a jeho snoubenka Simona si za svých téměř čtyřicet let prošli mnohým. Oba se museli poprat s nepřízní osudu. Jejich minulá manželství se rozpadla a oni se vláčeli z jednoho nevydařeného vztahu do druhého. Když se seznámili, zdálo se, že našli jeden druhého a konečně je čeká ta pravá láska.

Jako zpečetění jejich vztahu, se jim narodila dcera Drahomíra. Logickým a emocionálním vyústěním jejich společné životní etapy byla svatba. Na velký den se všichni těšili, ale bohužel se z tohoto nejšťastnějšího dne stal ten nejsmutnější. Simona v den svatby zemřela Miroslavovi v náručí na náhlé selhání srdce. Miroslav jí ještě v posledních vteřinách slíbil, že se o její dcery postará.

Mise nový domov už ve středu od 20:20 na Nově:

Video se připravuje ...




Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.