Tohle si Rytmus za rámeček nedá: Dara už peče pomstu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tohle si Rytmus za rámeček nedá: Dara už peče pomstu!

Rolins chystá píseň o konci vztahu s rapperem Rytmusem.
Rolins chystá píseň o konci vztahu s rapperem Rytmusem. (Foto: Instagram, archiv Blesku)

Je to půl roku, co se Dara Rolins (45) s Patrikem Vrbovským (41) alias rapperem Rytmusem rozešli. Rapper po krachu vztahu smazal veškeré vzpomínky na sociální síti a »zbavil«  se i písně 8. október, kterou pro ni složil na jejich výročí. Rolins se očividně po tomto činu rozhodla vrátit úder, ale po svém! Zpěvačka v utajení natáčí píseň o konci jejich vztahu, to se Rytmusovi nebude líbit!

Nebudete to poprvé, co Rolins zveřejní píseň o konci vztahu. Její skladba Nebe, peklo, ráj popisuje konec vztahu s Matějem Homolou, tatínkem zpěvačky dcery Laury. Zpěvačka tehdy na písni vydělala pořádný balík a přiživila svoji popularitu.

Vzhledem k tomu, že se píseň Nebe, peklo, ráj stala hitem, není pochyb o tom, že i tento song se stane velmi populárním. „Je to zatím ve stadiu, kdy se to nahrává. Myslím si, že si to spousta lidí pocitově spojí s tím, co se mi teď děje, ale nechci o tom ještě mluvit, protože taková je domluva. Jedná se o duet s jedním velmi známým Slovákem a asi to bude hodně diskutované – minimálně na Slovensku určitě, protože ten člověk je velká slovenská hvězda,“ prozradila Rolins týdeníku Sedmička.

Zpěvačka je známá tím, že se své pocity odráží ve svých písních, a tentokrát to nebude jiné. „Já jsem to napsala v rámci toho, že vždycky ty moje texty a myšlenky reflektují to, co zrovna prožívám,“ řekla zpěvačka týdeníku.

 Dara Rolins po rozchodu s Rytmusem. 7 let předstíral, že je někdo jiný? 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
rydlo
19. 10. 2018 • 15:58

Za co se pořád Dara chce mstít ? Že si Rytmus vymazal společné fotografie a že teď zveřejňuje fotky s jinou ženou? Co už je jí do toho, vždyť se rozešli, tak proč pořád otravuje? Ona se potřebuje zviditelňovat, její polonahé fota, ani její zpěv netáhnou, tak stále parazituje na Rytmusovi, jen aby se o ní psalo, už je s tou „pomstou” trapná a směšná! Ona snad chce, aby Rytmus nosil její fotku u sebe a aby všude rozhlašoval, že jen ona byla ta jediná. Uražená ješitnost dělá divy, Rytmus přece nemůže být šťastný s jinou a hlavně mladší, když měl předtím Daru, která se považuje za tu nej,nej!

karkulka_z_lesa
19. 10. 2018 • 09:59

Rolins se nemuze smirit s koncem a priliva je olej do ohne... je egoistka, micha se jim do zivota, do ktereho uz nepatri

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.