Rytmus promluvil o Daře Rolins: Vzkaz plný nadávek a ostrých slov! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Rytmus promluvil o Daře Rolins: Vzkaz plný nadávek a ostrých slov!

Rytmus přiznal, proč Daru postupně vymazal ze sociálních sítí.
Rytmus přiznal, proč Daru postupně vymazal ze sociálních sítí. (Foto: Facebook, Profimedia.cz)

Patrik Vrbovský a Dara Rolins se rozešli už v lednu. Zatímco on už má novou lásku, Dara je stále sama jako kůl v plotě. Aby toho na zpěvačku nebylo málo, vyrazil si ji nejdříve expřítel z přátel na Instagramu, pak smazal jejich společné fotky a dokonce odstranil i oblíbenou písničku, kterou kdysi Daře z lásky věnoval. Teď Patrik prozradil, proč to udělal.

Jejich rozchod přišel jako blesk z čistého nebe po sedmi letech. Chtěli se rozejít jako přátelé, ale zatím to vypadá, že to moc nevyšlo. Jak si totiž jinak vysvětlit, že Rytmus vymazal snad už všechny vzpomínky na život s Darou? Dokonce objevily i spekulace, že si to přála jeho nová přítelkyně Jasmina Alagič.

Jenže podle rappera se má celá věc docela jinak. „Víte, proč jsem to vymazal? Protože jste prehajpovaní a přemotivovaní mou minulostí. Takže vám to jen usnadňuju, abyste z toho nechytali záchvaty. Já vím, že byste nejradši chtěli, abych Dařiny fotky nosil v peněžence, ale nechte na mně, kde si ty vzpomínky uchovám. Dary si nadále vážím, žádná válka, vy kokoti, ale kapitola s ní je navždy uzavřená. Od ledna pro nás pro oba," napsal na sociální síť Vrbovský. Tak teď už snad bude mít Rytmus klid.

 Dara Rolins po rozchodu s Rytmusem. 7 let předstíral, že je někdo jiný?

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
jackyberus...@...
6. 10. 2018 • 12:47

Tady vydíte pravý slovenský HOVN a odpad-špína

zadnice
6. 10. 2018 • 11:14

Joj cigán, jój cigán....

yarda
6. 10. 2018 • 11:08

A co má bejt? Budou buřty levnější?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.