Matěj Homola promluvil: Ukňouraná Rolins se má na co těšit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Matěj Homola promluvil: Ukňouraná Rolins se má na co těšit!

Matěj Homola nemá moc velkou radost z toho, co Dara Rolins zveřejnila.
Matěj Homola nemá moc velkou radost z toho, co Dara Rolins zveřejnila. (Foto: Pavel Machan, Karel Kopáč, ara)

Dara Rolins se s Rytmusem rozešla už v lednu. Rapper si oblíbenou zpěvačku postupně vymazal ze sociálních sítí i ze života, po rozchodu to není nic neobvyklého. Jenže Dara se rozhodla, že na něj zapomenout nechce. Naposledy jejich zkrachovalou velkou lásku připomněla zamilovaným snímkem, na kterém je i její malá dcera. To ale nenechalo chladným tátu Laury Matěje Homolu.

Zatímco Rytmus už žije novým vztahem s Jasminou Alagič, Dara Rolins na něj stále vzpomíná. Její jednání už ale někomu může připomínat i hru na city. „Patrika mám i po tom všem stále ráda,“ uvedla včera zpěvačka u dojemného snímku na Instagramu.

„Daro, k čemu to je? Moc tě prosím, nech nás už žít s Jasminou naši lásku. V lednu jsme se rozešli a je říjen. To je devět měsíců! Dopřej nám štěstí, stejně jako i my ho do přejeme tobě, a nevracej se do minulosti. Co od nás chceš? To si máme každý rok pouštět písničku 8. říjen, a prohlížet si naše společné fotografie? Nevěřím že bys tohle dělala, kdybys měla nového partnera.Je to choré! K čemu ta fotografie s malou Lolou? Jaký je tvůj cíl? Proč hraješ na city osamělým matkám? Vždyť si žijme naše krásné životy a neřešme něco co už není. Přeji ti lásku a pokoj,“ reagoval Rytmus.

A vzhledem k tomu, že na snímku se nachází i dcera Dary Rolins, je pochopitelné, že to nenechalo chladným ani jejího tátu. „Kriste, až jednou Laura promluví, tak to bude fičák,“ uvedl Matěj Homola pro eXtra.cz a je tak jasné, že současné jednání matky jeho dcery se mu příliš nezamlouvá.

 Dara Rolins po rozchodu s Rytmusem. 7 let předstíral, že je někdo jiný?

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
loft
17. 7. 2019 • 16:17

Svůj ke svému. Je to stará, prolhaná pí-a, kdo by s ní byl..

amej
29. 11. 2018 • 12:28

Já si hlavně myslím, že ty kecy o penězích jsou zbytečné, protože Dara je schopná se uživit sama přinejmenším tak jako Rytmus. A Homola ať si raději hledí sám sebe.

jackyberus...@...
10. 10. 2018 • 16:14

už začíná srá hovn pochopila kdo to všechno živil ted to nezvládá a to kolem jsou jenom bláboli nepřizná to že nato nemá vychovávat děcko a to ještě buch ví ským to je otázka..... tuhle uprchlici a to jsou všichni ti to cu nemaj děla nesnáším nikdy jsm nepochopil je jí styl hudby nezáživné HNUJ ODPAD SRACK

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.