Válka slavných kámošek: Krainová šla s pravdou ven! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Válka slavných kámošek: Krainová šla s pravdou ven!

Simona Krainová popsala jak to vypadá s kamarádstvím s Darou Rolins.
Simona Krainová popsala jak to vypadá s kamarádstvím s Darou Rolins. (Foto: Profimedia, Petra Ticová, Ladislav Křivan)

Simona Krainová a Dara Rolis bývaly kamarádkami na život a na smrt. Byla doba, kdy spolu sdílely radosti i strasti, jenže ta doba už je dávno pryč. Slavná modelka teď popsala, jak to spolu mají v současné době.

V roce 2011 pěly ódy jedna na druhou. „Já tvrdím, že to je jako s chlapem, musí fungovat chemie i mezi přáteli, to tam musí být. A já jsem to v Darče viděla, to nemusíš nic říkat ani vysvětlovat a víš, že ten člověk tě chápe, že je naladěný na stejnou vlnu,“ uvedla tehdy Krainová.

Jenže pak jejich přátelství skončilo. Údajně za to mohl Bořek Slezáček, kterého Dara Rolins nemohla vystát, dalším důvodem mohl být fakt, že Dara se rozhodla prodat byt, který si koupila hned vedle Simony. Ty dvě se sice tváří, že tyhle problémy už jsou za nimi, ale už to zkrátka není, co to bývalo.

„Náš vztah je bodu počasí v Jasné. Nepotkáváme se, nepovídáme si… Ale nemáme spolu žádný problém. Není mezi námi nenávist. Nějak to mezi námi vyšumělo,“ prozradila Krainová pro expres.cz.

Video: Co řiká Simona Krainová na nového partnera kamarádky Dary - Rytmuse

Video se připravuje ...



Přečtěte si
safinka59
24. 2. 2019 • 06:52

... nejde nereagovat na paskvil, co vyšel z vaši hlavy. Jak málo stačí k tomu, aby člověk poukázal na absenci duševní morálky. Mimochodem, člověk inteligentní a vzdělaný i při negativní reakci na článek vybírá slova, zváží, jak vyjádří pocity... M, nedivila bych se, že v době, kdy jste vy lítala v gumových holinách po poli, Simona vydělávala desítky tisíc, mluví anglicky, francouzsky... téměř v padesáti je krásná bez plastik ( botox není plastika )..a je skvělá máma a manželka ! Co vy ? Kam jste to dotáhla i s případným vzděláním ?!

safinka59
24. 2. 2019 • 06:34

Bavím se nad pisálky, kteří zveřejnili již po několikáté stejný, X let starý rozhovor. Zde někomu uniká, že holkám bylo něco přes dvacet a ruku na srdce: kdo z nás nezná z našeho okolí případy, že si přebíraly holky kluka a naopak..?! Mimochodem, kolik zralých žen a mužů, protějšků od rodin se poblázní, obdělává sousedku, nebo se roztáhne kolegovi ?! Ano, to je k zamyšlení a odsouzení. Ale tahat bulvárem * mládí * a věci, které se udály téměř před dvaceti lety je k smíchu !!

reiner
22. 4. 2017 • 09:48

Svého času se Krainová přetahovala o toho slizkého Slezáčka se Šeredovou a když s ním potom Simona žila, házeli prý odpadky z okna místo do popelnice.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.