Dara Rolins a Simona Krainová: Rivalita mezi námi neexistuje | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Dara Rolins a Simona Krainová: Rivalita mezi námi neexistuje

Simona Krainová a Dara Rolins byly hosty páteční Afterparty Libora Boučka na Evropě 2.
Simona Krainová a Dara Rolins byly hosty páteční Afterparty Libora Boučka na Evropě 2. (Evropa 2)

Avizovaná návštěva Dary Rolins a Simony Krainové na Evropě 2 se nesla v duchu pokecu dobrých kamarádů, a tak na sebe holky prozradily určitě víc, než původně plánovaly.

Po krátkém zavzpomínání na staré dobré party časy Simona i Dara Liborovi shodně vylíčily, jak je mateřství obohatilo a i když se jejich život příchodem dětí změnil, není čeho litovat, ba naopak. „Příroda ti to tak chytře zařídí, že když pak to miminko máš, tak neděláš nic z donucení. Je to přirozený. Já na něho čumím jak na televizi, “ zhodnotila svoje mateřské pocity Simona. A stejně prožily i pocit, kterému nepředcházelo žádné zvonění biologických hodin, že nastala chvíle pro to dítě mít.

I když přátelství Simony a Dary bylo na čas ohroženo, dnes je vše zažehnáno. Možná i tato zkušenost jejich přátelství ještě víc posílila. Dnes jedna druhou považují za součást své rodiny. Poznaly ale hned, že je to přátelství, které nic nerozdělí? „Já to poznala hned. Už asi nebudeme rozebírat jak a co a kdy přesně se stalo. Ale Darina otevřela dveře. Já tvrdím, že to je jako s chlapem, musí fungovat chemie i mezi přáteli, to tam musí být. A já jsem to v Darče viděla, to nemusíš nic říkat ani vysvětlovat a víš že ten člověk tě chápe, že je naladěný na stejnou vlnu, “ popsala Simona svůj vztah s Darou.



A žárlily na sebe někdy? „Myslím si že ne. My tak nějak obě víme a ctíme naše mínusy i plusy a já mám fakt radost z každý povedený fotky, úspěchu, hezkýho článku a vždycky Simče píšu sms, protože se mě týká. Ona je kus mýho života,“ odpověděla Dara a Simona přitakala, má to taky tak.

Existuje vůbec něco, co holky rozděluje? Simona přiznala, že na rozdíl od Dary jednou použila svoje jméno k vylepšení podmínek na dovolené. Po tom, co se setrou dostaly v Dominikánské republice nevyhovující pokoj a nikdo na běžnou výtku nereagoval, použila obligátní větu: Víte kdo já jsem? A vyšlo to. Po tom, co její jméno projeli Googlem, se Simoně ohlásil sám ředitel resortu. I se sestrou ji ubytoval ve vile na pláži a navrch přidal servis pro VIP hosty.

Celý rozhovor si můžete poslechnout ZDE.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.