Jasmina září štěstím, Rytmus poklekl s prstenem: Na tento moment jsem čekal celý život! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jasmina září štěstím, Rytmus poklekl s prstenem: Na tento moment jsem čekal celý život!

Snoubenci Rytmus a Jasmina Alagič
Snoubenci Rytmus a Jasmina Alagič (Instagram)

Tak a je to tady! Rapper Rytmus se konečně rozhoupal a požádal milovanou Jasminu Alagič (29) o její půvabnou ručku. Co na to asi tak říká jeho bývalka?

„Staneš se ženou mého života?  Řekla ANO. Došlo k tomu, v Bosně/Tuzle, kolem půlnoci na jejím oblíbeném místě. Do poslední sekundy netušila, že ten prsten jsem od čtvrtka nosil u sebe. Bylo to krásné, emoční a tak přirozené. Na tento moment jsem čekal celý život a řeknu vám, že pokleknout před ženou svého života a požádat ji o ruku, je nepopsatelně nejkrásnější pocit jaký jsem zažil," rozplývá se o zásnubách s Jasminou Alagič drsňák Patrik Rytmus Vrbovský (41) na svém internetovém profilu. 

Na video s Rytmusem a Jasminou Alagič se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jeny.lopez
5. 11. 2018 • 18:19

Ona vypadá jako chlap ,nemůžu si pomoct 😁On šašek furt se předvádí jak je bohatý je vidět ,že jako dítě měl chudý život.Jednou spadneš kámo na hubu ,ještě budeš rád,že tě Dara vezme k sobě 😉

majojo
5. 11. 2018 • 18:09

Si to maluješ, ty jeden nulo. Uvědom si, že ta tvoje vyvolená tě jen využívá, aby se zviditelnila, zejména v bulváru, na víc nemá (vzor Anife). Jakmile se bude pokládat za samonosnou umělkyni, kopne tě a oškube, že budeš jenom rapovat, abys mohl platit alimenty,vole.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.