Tajemství Dary Rolins: JINÁ IDENTITA | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tajemství Dary Rolins: JINÁ IDENTITA

Dara Rolins
Dara Rolins (Foto Aha! – Martin Hykl, Facebook.com, ara)

Kdybyste jméno známé zpěvačky hledali v rodném listě, byli byste překvapení. Daře Rolins (46) totiž rodiče vybrali jméno úplně jiné. Proč zatoužila po jeho změně?

Zpěvačka působí na poli českého a slovenského showbyznysu v podstatě už od dětství, kdy okouzlila i Mistra Karla Gotta, který s ní nazpíval hit Zvonky štěstí. Ale málokdo dnes už tuší, že Dara se původně jmenovala Darina Gambošová.

V dětství pak vystupovala jako Darinka Rolincová, a v dospělosti pak jméno upravila na Daru Rolins. Co za jejím pseudonymem stojí? „Můj děda se jmenoval Rolinec, ale přišel o oba rodiče a byl sirotek. Osvojila si ho rodina Gambošových, proto měl pak toto jméno, stejně tak můj otec. Když děda umíral, poprosil mého tátu, aby si vzal nazpět jméno našeho rodu Rolinec,“ vysvětlila podle webu Nový čas již dříve zpěvačka.

Následně si pak kvůli albu, které vycházelo v 90. letech po celém světě, jméno zkrátila, aby se lépe vyslovovalo cizincům. V současnosti už figuruje i v jejím občanském průkazu.

 Dcera už se jí vyptává na to, jaký je sex: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
19. 2. 2019 • 09:43

Jo...vyjímka potvzuje pravidlo a tak pár tzv. hnědočechů se vyšvyhlo do jiných sfér, což je tedy ona Gambošová alias Dara Rollinc či Zaňáková alias Lucie Bílá a ještě by se jich našlo, ale každý ví, že 2/3 této populace mají zcela jiné smýšlení naprosto primitivního stylu....asi by tu mnoho lidí napsat zde své zkušennosti s nimi, hlavně v bydlení s nimi !!!!!!!!!!!!

bestteckaie
19. 2. 2019 • 01:21

Několikrát ji smrdělo z kotle, takže Gambošová říkáte... no, asi jo.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.