Podobnost čistě náhodná? Tichý souboj Rolins a Krainové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Podobnost čistě náhodná? Tichý souboj Rolins a Krainové!

Je podobnost fotografií Rolins a Krainové čistě náhodná?
Je podobnost fotografií Rolins a Krainové čistě náhodná? (Instagram, archiv, profimedia.cz)

Dara Rolins (46) a Simona Krainová (46) jsou v naprosto úžasné formě a proto se nebojí dát své křivky na obdiv. Poté, co přešel rozruch okolo fotek slovenské zpěvačky, odvázala se i topmodelka.  Fotografie obou jsou velmi odvážné a stylista ani s jednou neměl příliš práce.

Rolins se stala ambasadorkou luxusních šperků. U této příležitosti nafotila své snad nejodvážnější snímky ve své kariéře. Netrvalo dlouho a o další pozdvižení se postarala Krainová. Topmodelka se rozhodla nafotit kalendář a stejně jako v případě slovenské zpěvačky, ani ona nepotřebovala skoro stylistu.

Tvrdě na sobě pracovaly, a tak se mohly pochlubit výsledky. Ve 46 letech se v dokonalé formě nechaly nafotit. „Věk je jen číslo a záleží na nás, jak s tím naložíme. Můžeme se s tím užírat, anebo si života užívat plnými doušky. Na druhou stranu si můžeme vyzkoušet, co naše tělo dokáže, i když nám není dvacet,“ uvedla dle týdeníku Sedmička Krainová.

Rolins svou postavu předvedla v kampani na šperky, a těm dala vyniknout na nahé pokožce. „Celé to focení bylo samozřejmě trochu lechtivé, ve smyslu že toho na sobě moc nemám, zejména pak ta spodní partie je takový odhalená. Ale už na začátku jsme se rozhodli, že fotky budou odvážnější, hříšné, hravé a přitom myslím, že to má noblesu. Možná že je tam ukázáno trošku více než normálně, ale zároveň je tam ještě prostor pro fantazii,“ svěřila se zpěvačka dle týdeníku Sedmička.

Mr*at na věk, vzkazuje Krainová! Úplně nahá před padesátkou? Žádný problém.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.