Krize s hokejkou? Lucčina provokace budí rozpaky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Krize s hokejkou? Lucčina provokace budí rozpaky

S Lucií na natáčení jejího videoklipu
S Lucií na natáčení jejího videoklipu (Instagram: Marek Peksa)

Jako první se po rozchodu s Tomášem Plekancem (36) objevil po boku Lucie Vondráčkové (39) Tomáš Zonyga (26). I když spolu strávili několik dní v Kanadě, oba důrazně popřeli, že by mezi nimi bylo něco více. Jenže pak se v těsné blízkosti zpěvačky ukázal další fešák, a momentálně ho střídá ještě jiný…

Pár dnů po návratu za Kanady a emotivním rozhovoru pro Blesk, ve kterém Vondráčková přiznala, že čekala s Plekancem holčičku, načapali fotografové zpěvačku s hokejistou Markem Peksou, který si zahrál v jejím klipu. Ačkoliv okolí spekulovalo o tom, že to mezi ní a vysvalovaným sportovcem očividně jiskří, navíc bylo zřejmé, že u ní Peksa strávil noc, rozvádějící Vondráčková opět vytrvale „zatloukala“, že by je pojilo víc než společná práce, přátelství a děti.

Peksa se naposledy na veřejnosti ukázal na konci října, kdy byl jedním z modelů na přehlídce návrháře kubánského původu Osmanyho Laffity. Tenkrát promluvil o tom, že hodlá pokračovat s hokejem v Šumperku, aby to měl blíže ke své dceři. „Dcera je jedinou ženou mého života,“ řekl tenkrát pro Super.cz. Jak to má s Lucií ale neprozradil.

Po tichu po pěšině ale najednou v rozhovoru pro časopis Exkluziv Vondráčková naznačila, že možná už není single. „Nejsem sama a nejdůležitější pro mě jsou moji kluci. Takže budu ve vztazích ještě opatrnější než dřív,“ prohlásila totiž. A krátce na to přihodila na svůj Instagram fotku s Juliánem Záhorovským, jež byl jedním z talentů v historicky první SuperStar. Snímek, kde se oba usmívají, byl na profilu zpěváka doplněn slovy „umřu s tebou“. Lucie Vondráčková rozšířila vzkaz ještě o hashtagy „music video“ a „nová písnička“.

Jenže zpěvačka pak opět zopakovala svojí obvyklou frázi, že se Záhorovským pouze a jenom pracují. Měla fotka jen poškádlit Marka Peksu, který na Lucii kvůli angažmá na Moravě nemá moc času? Nebo to byla jen Luciina „zástěrka“, jak odpoutat pozornost od „opravdové“ lásky, která je úplně jinde? To ukáže čas…

Kam se bude ubírat život Lucie Vondráčkové po rozvodu s Tomášem Plekancem? O tom promluvila zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.