Meghan a Lucie spřízněny volbou! Damoklův meč nad Harryho rebelkou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Meghan a Lucie spřízněny volbou! Damoklův meč nad Harryho rebelkou

Co tyto dvě ženy spojuje?
Co tyto dvě ženy spojuje? (Foto Profimedia.cz, Blesk, ara)

Vévodkyně Meghan (38) po několikatýdenním pobytu v zámoří vynesla s manželem bezprostředně po návratu verdikt, že chce žít střídavě v Kanadě a Velké Británii. Shodou okolností máme k tomuto modelu silný český ekvivalent. I zpěvačka Lucie Vondráčková si totiž myslela, že v Kanadě trhne štěstí. Jenže…

Také oblíbená česká zpěvačka žila několik roků s bývalým manželem Tomášem Plekancem (36) „na střídačku“ v Evropě i Severní Americe. Za pracovními aktivitami létala do Česka, o rodinu v soukromí pečovala za oceánem. Jenže i když by si někdo myslel, že pobyt daleko od rodné země, kde je de facto jeden odkázaný na druhého, může takový vztah stmelit, opak někdy bývá krutou pravdou. Lucie Vondráčková si manželství neudržela a její návrat do Česka byl vynucený a velmi trpký. Jenže podobně může dopadnout i momentálně velmi nabubřelá vévodkyně Meghan.

Teď si stěžuje na přehnaný zájem médií, označuje se za štvance a kritizuje nepřímo i poměry v královské rodině. Jenže v Kanadě paradoxně může přijít opak. Zájem o královský pár tu není tak silný a bývalá americká herečka může začít trpět pocitem, že po ní „neštěkne pes“. Ve vzduchu pak visí i řada dalších otázek. Třeba jak to bude s financováním jejich osobního života. Protože správně by jim královská renta nadále neměla náležet. Není totiž úplně fér, aby jejich ochranu i živobytí za velkou louží nadále platili britští daňoví poplatníci.

Navíc i na prince Harryho může dosednout pocit stezku a odcizení od rodné země, kterým teď nejspíš trpí jeho žena. V důsledku toho pak už je jen krůček k tomu, aby mezi nimi vygradoval problém, který už společně nerozseknou. Až se nakonec rozdělí definiitně…

Na rozhovor s Lucií Vondráčkovou se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
fido2
23. 1. 2020 • 14:46

skezk je co?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.