Kate před zhroucením: Tuto zradu Meghan neodpustí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Kate před zhroucením: Tuto zradu Meghan neodpustí!

Mezi Kate a Meghan se to už asi nikdy neslepí.
Mezi Kate a Meghan se to už asi nikdy neslepí. (Foto: Reuters)

Nikdy se mezi sebou moc nemusely, přesto část britské veřejnosti doufala, že se vztahy mezi Kate (38) a Meghan (38) jednou uklidní. Jenže po kroku, k němuž se vévodkyně ze Sussexu rozhodla, se zřejmě už nikdy nevyčasí.

Obyvatelé britského království se těžko probírají z unáhleného a kontroverzního rozhodnutí královského páru ze Sussexu, který se rozhodl k tomu, že se částečně vyčlení z královské rodiny. Na Meghan pak mají vysloveně „pifku“, jelikož se navíc zachovala zbaběle, když dva dny před rozhodujícím jednáním s královnou Alžbětou II. sbalila kufr a odletěla do Kanady. Jenže nejenže nechala svého muže „vymáchat“ v nepříjemné situaci samotného, ale „vykašlala“ se právě i na vévodkyni Kate, jak uvádí Blesk.cz.

Slavila totiž 9. ledna narozeniny. A přesně v ten den vévodkyně ze Sussexu pláchla zpět za „velkou louži“. To skutečně nesvědčí o tom, že by se jejich vztahy lepšily. Spíše naopak. „Meghanino přítelství a vztah s Kate se teď jeví jako křehké a Meghan se očividně ani nepokusila jít do Kensingtonského paláce, aby Kate popřála k jejím 38. narozeninám. Radši se vrátila do Kanady,“ řekl pro The Sun Phil Dampier, britský expert na královskou rodinu, který se už nesnaží zpupnou vévodkyni ani obhajovat. A nic pozitivního na chování Meghan nevidí ani Britové, podle nichž záměrně rozvrací celou monarchii.



Přečtěte si
svatadala
16. 1. 2020 • 16:11

Bože, chudák královna Alžběta II. aby se z nich ze všech fakt zbláznila. Ona, vždy příkladná a vzorem pro ostatní, má kolem sebe snůšku všech možných nectností a právě u svých dětí. Místo aby měla na stará kolena klid a pohodu musí řešit jen samé skandály kolem nich, je to smutné. Mají štěstí, že si je Britové chtějí uchovat a ne zrušit. Stojí velké peníze a je to jedna ostuda za druhou. Staré paní hlavně hodně zdraví, jen aby to vše ustála.

6010
16. 1. 2020 • 11:13

Já si myslím, že je to pro Kate jen dobře, že se jí zbaví.Její rodina bude mít klid.V té Megan necítím nic dobrého.

josefvyskoc
16. 1. 2020 • 09:30

z paláce prosakuji zpravy, ze se dokonce Kate pokusila kvuli Meghan o sebevrazdu!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.