Astroložky promluvily: Šokující věštba pro Meghan a Kate! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Astroložky promluvily: Šokující věštba pro Meghan a Kate!

Astroložky prozradily, co čeká Kate a Meghan v roce 2020.
Astroložky prozradily, co čeká Kate a Meghan v roce 2020. (Foto: Reuters)

Dvojice astroložek Francesca Oddie a Ann-Louise Holland prozradily, co v letošním roce čeká prince Williama s Kate a prince Harryho s Meghan. Pokud se jejich předpovědi splní, královská rodina se dočká nového přírůstku.

Dle webu 1.pluska.sk astroložky promluvily o těhotenství v královské rodině. Planety jsou údajně nakloněny tomu, že vévodkyně Meghan a vévodkyně Kate letos otěhotní! Pokud by to byla pravda, šlo by o mimořádně vzácnou událost v královské rodině.

Pokud jde o Williama s Kate, astroložky jim předpovídají, že letošní rok bude pro ně zlomový. Vévoda a vévodkyně z Cambridge totiž upraví tradice a zavedou pro celou monarchii nový styl.  Zatímco Williama s Kate budou neustále na očích, vévodkyně Meghan bude stále v ústraní.  To může souviset buď s jejím těhotenstvím, nebo skromnějším itinerářem královských povinností.  

Podívejte se, jak William a Kate představili třetího potomka! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
IngKecner
2. 1. 2020 • 14:13

Malá rivalita je prospěšná a přínosná. Doufám, že jsou obě inteligentní, jelkož přát druhému samé špatné věci bývá bumerangem..

blamal
2. 1. 2020 • 13:03

A co je na te predpovedi sokujici? Nechapu. Autor titulku je zrejme uplny pako.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.