Tohle Kate nevydýchá: Velká pocta od královny pro Meghan! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Tohle Kate nevydýchá: Velká pocta od královny pro Meghan!

Vévodkyně Meghan dostala od královny nádherný dárek.
Vévodkyně Meghan dostala od královny nádherný dárek. (Foto: profimedia.cz)

Přestože vztahy v královské rodině jsou velmi napjaté, dříve to tak nebylo. Alžběta II. se vždy snažila, aby se noví členové cítili dobře.  Pod svá křídla si vzala také manželku prince Harryho, Meghan. Současná vévodkyně ze Sussexu se během svých začátků dokonce od královny dočkala velké pocty.

V době, kdy princ Harry přivedl domů představit americkou herečku, tušila královna, že právě ona bude mít jisté problémy s adaptací do královské rodiny. Proto se snažila vyvinout nejvyšší úsilí, aby tento přechod byl co nejméně bolestivý pro obě strany.  

Dle webu casprezeny.pluska.sk měla královna podobný postoj ze začátku i vůči vévodkyni Kate. Panovnice si nejdříve vůbec nebyla jistá tím, že Williamova manželka bude schopna zvládat nápor všech povinností. A tak ji po čase vzala na první oficiální událost bez jejího partnera, totéž udělala později i vévodkyni Meghan. Tentokrát však udělala něco, co nikdo nečekal.  

Meghan tehdy od královny dostala dárek – perlové náušnice, které si tehdy budoucí vévodkyně na sebe hrdě vzala právě během jejich prvního společného dne bez prince Harryho. Alžběta II. tak dala jasně najevo, že Meghan je nyní jednou z nich.

Meghan Markle o nátlaku a o životě v královské rodině:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
skp705
25. 12. 2019 • 14:26

to je blby clanek, asi neni o cem psat jako vzdy, Meghan dostala nausnice, ja jsem si koupila k Vanocum dum a manzelovi auto, to byla pocta pro nas

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.