Hřebíček do rakve Meghan? Tento podraz jen tak nevydýchá… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hřebíček do rakve Meghan? Tento podraz jen tak nevydýchá…

Meghan Markleová
Meghan Markleová (Reuters)

Již několikrát se stalo, že se do Meghan Markleové pustila její vlastní rodina, od které se však distancovala poté, co se zasnoubila s princem Harrym. Její nevlastní sourozenci a vlastní otec několikrát poskytli nevraživé rozhovory, ačkoliv je Meghan prosila o to, aby to nedělali.

Rodina Meghan Markleové si stěžuje, že kvůli vévodkyni ze Sussexu přišla o soukromí, ale neustále přilévá olej do ohně. Její nevlastní sourozenci a vlastní otec Thomas Markle totiž poskytli hned několik rozhovorů, ve kterých pomlouvají Markleovou a viní ji z nehezkých věcí. Meghan je z toho zoufalá a tyto situace považuje za velkou nepříjemnost.

„V životě mi nebylo hůř. Žiji v malém hotelovém pokoji, a to dost drsně působí na Darlene a jejího syna, na nás všechny. Všechno je to kvůli tomu, že se můj život dostal mezi ty ostře sledováné osoby, aniž jsem za to jakkoli mohl. Každý můj krok sledují pod mikroskopem, nejen mě, celou mou rodinu. Řekli toho o mně tolik, pravdu i lži, nikdo mi teď nechce pronajmout dům nebo dát práci. Je těžké to přijmout, když jsem o to vůbec nežádal,“ pověděl podle pluska.sk Thomas Markle mladší britskému deníku The Sun.

„Najednou všechny místní televize mluvili o tom, jak mě soudně vystěhovali a jak jsem ten dům poškodil. Ale to není pravda. Mám fotky, které dokazují, že jsem ten dům zanechal v dobrém stavu. Mám pětapadesát fotek každého čtverečního metru v tom domě, který jsem nechal v dobrém stavu… Stále jsem bez práce, žádal jsem o několik míst, ale když slyší mé jméno, tak to nedostanu. Dokonce jsem žádal o práci, na kterou mám příliš vysokou kvalifikaci. Toto mě přitom v minulosti nikdy netrápilo. Problém je v tom, že jsem známý jako Thomas Markle, šílený bratr Meghan Markleové,“ postěžoval si nevlastní bratr vévodkyně a manželky prince Harryho.

Další poskytnutí rozhovoru pro tisk od její rodiny musí být pro Meghan přinejmenším stresující, protože jediný příbuzný, který při Markleové stojí, bude pravděpodobně jen její matka Doria Loyce Raglandová. Další nepříjemná slova na její adresu, bývalou herečku musí srážet na kolena.

Meghan o nátlaku a o životě v královské rodině

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.