Vévodkyně Meghan Škopková! Když vy břizolit, tak my kachličky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vévodkyně Meghan Škopková! Když vy břizolit, tak my kachličky

Meghan Markleová
Meghan Markleová (Profimedia.cz)
Princ s kontroverzní vévodkyní se definitivně rozloučili s vyhlášenou královskou nadací jménem The Royal Foundation. Na webovce totiž zmizely veškeré zmínky o tomto ostře sledovaném manželském párečku. 

Hlavními tvářemi se tak opět stal princ William (37) a vévodkyně Kate (37). „Královská nadace je primárním filantropickým a charitativním nástrojem vévody a vévodkyně z Cambridge. Naše projekty jsou v současnosti zaměřené na 5 hlavních témat: duševní zdraví, dětství, ochrana volně žijícich živočichů, mladí lidé a komunita ozbrojených síl,“ píše se na webové stránce nadace. 

Zmíněný dobročinný projekt založil princ William s mladším bráchou před zhruba deseti lety, časem se pak přidaly jejich půvabné polovičky. Jenže teď se Harry s Meghan rozhodli vydat vlastní cestou a současně světu oznámili, že si založí nadaci vlastní. Skoro to připomíná chování jedné z postav známých Troškových komedií: „Když vy přistavíte, tak mi to požeme o štok, když vy břizolit tak my kachličky, a když vy inženýrku, tak my.......! To budete koukat." 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.