Chudák Harry: Tohle všechno musí od Meghan snést | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Chudák Harry: Tohle všechno musí od Meghan snést

Meghan a Harry
Meghan a Harry (profimedia.cz)

Vévodkyně ze Sussexu (38) sice všechna přebytečná kila po porodu ještě neshodila, ale i tak má, pokud jde o stravování, jasno. Nejenže odmítá konzumovat maso, ale také se snaží jíst jen a jen zdravě. Což má dopad i na jejího muže, prince Harryho (35).

Střídmé a zdravé stravování je vlastní celé královské rodině. Také pro ně platí, že se dožívají dlouhověkosti. Vášeň pro zdravé jídlo má ale i Meghan. A měla ji vždycky, ještě před tím, než poznala britského prince.

Dokonce svoje originální recepty často zveřejňovala na sociálních sítích. To teď sice už dělat nemůže, přesto ale v tomto způsobu stravování jedou dál. Tedy i princi Harrymu každý den připravuje poctivá a zdravá jídla.

Základem jejich rodinného stravování jsou snídaně. S oblibou pro oba připravuje smoothie z acai, mandlového mléka, polovičky banánu, bobulí a medu. Nebo si dopřávají zelený džus, který vyrábí z celeru, jablek, špenátu, citronu a zázvoru. Nadváha tedy oběma podle Časuprezeny.sk opravdu nehrozí.

Královský pár si údajně zahřeší jen občas. A to klasicky po anglicku, nesmrtelnou kombinací „fish and chips“. Jinak Meghan, když má hlad, zahání chutě kousky melounu, který posype skořicí a sýrem feta. Případně si dá hummus s mrkvovými tyčinkami.



Přečtěte si
tryskomys
10. 10. 2019 • 10:54

Už ted je pomalu vychrtlý oproti té mulatce.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.