Pozdvižení kolem malé Charlotte: Z princezny mají ve škole šok! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Pozdvižení kolem malé Charlotte: Z princezny mají ve škole šok!

Princezna Charlotte nastoupila do školy.
Princezna Charlotte nastoupila do školy. (Reuters)

Uplynul teprve týden od jejího nástupu do školy, kam Charlotte (4) dochází se svým bratrem Georgem (6). A už si učitelský sbor má hned o čem povídat. Dost možné je, že i tady ji budou oslovovat přezdívkou, kterou si získala i ve školce – tj. „princezna bojovnice“.

Podle expertky na královskou rodinu Katie Nicholl tato přezdívka naprosto vystihuje osobnost dcery vévodkyně Kate (37) a prince Williama (37). Podobně jako byla v seriálu z 90. let nazývaná Xena, začali ve školce říkat i malé Charlotte. Holčičí povahou totiž prý zrovna nedisponuje. „Charlotte je sice holčička, ale chová se jako chlapec. Miluje šplhání po stromech a neváhá se vrhnout do dobrodružství. Kdo ji zná blíže, tak si při vyslovení jejího jména vždy vybaví její divokou osobnost,“ svěřila se údajně vévodkyně Kate expertce Katie Nicholl, podle které je dost možné, že přezdívka „princezna bojovnice“ už malé Charlotte zůstane.

Že je malá princezna poněkud svá, se Britové už mnohokrát přesvědčili na vlastní oči. Všichni mají ještě v živé paměti, jak namísto pokynutí divákům začala na hosty královského turnaje nestydatě vyplazovat jazyk. Zdá se, že královská rodina se rozrostla o jednu další rebelku!

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.