To nikdo nečekal: Reakce vévodkyně na drsnou potupu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

To nikdo nečekal: Reakce vévodkyně na drsnou potupu

Vévodkyně Meghan čelí opakované kritice.
Vévodkyně Meghan čelí opakované kritice. (Profimedia.cz)

Vévodkyně Meghan (38) a princ Harry (35) se ocitli na pranýři kvůli jejich letům soukromým tryskáčem. Ačkoliv oba prohlašovali, jak moc jim záleží na tom, aby se planetě o něco ulevilo. Proti královskému páru se nepřímo postavil i ten druhý, ve složení prince Williama (37) a vévodkyně Kate (38). Reakce Meghan na takové zostuzení pak byla jasná.

Zatímco princ Harry se svou chotí v poslední době realizovali několik přeletů soukromým letadlem, i když i oni proklamovali, jak budou snižovat uhlíkovou stopu, královský pár ze Sussexu na to šel jinak. V ostrém kontrastu k bratrovi a jeho „americké“ manželce vzali děti a nasedli do letadla obyčejné nízkonákladové společnosti. To navíc docela bez povšimnutí. „Museli proklouznout dovnitř, když už ostatní lidé seděli,“ řekl a podotkl, že neočekával, že by vévodu a vévodkyni z Cambridge potkal na lince nízkonákladové společnosti. Po přistání v Aberdeenu na ně na letištní ploše prý čekaly dva černé vozy značky Range Rover, jak uvedl pro deník The Sun jeden z jejich spolucestujících.

I když je jasné, co se KateWilliamem snažili druhému královskému páru naznačit, vévodkyně Meghan si z toho rozhodně velkou hlavu nedělá. Podle webu stars24.cz totiž zdroj, jež komentoval situaci pro Vanity Fair, o vévodkyni prozradil toto: „Neztrácí čas kvůli povyku kolem privátních tryskáčů,“ uvedl. „Je přesvědčena, že je to bouřka, která se brzy přežene. Soustředí se na zajímavější věci,“ dodal další zdroj. Meghan se očividně hned tak vykolejit nenechá. Bez ohledu na reakce okolí.



Přečtěte si
adeso
27. 8. 2019 • 11:08

Kate je na úrovni našich nablblých sluníčkářů, mele dokola jen samé kraviny a vymýšlí s Wilíkem jen podrazy. Jo to ta Anglie dopadne. A k tomu ty královniny synové, no nemá toho královna málo i když zjevně lže.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.