Meghan jako živelná pohroma: Krutě shodila svoji kamarádku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Meghan jako živelná pohroma: Krutě shodila svoji kamarádku!

Na zápase se objevila i Meghan, vévodkyně ze Sussexu
Na zápase se objevila i Meghan, vévodkyně ze Sussexu (Reuters / Geoff Burke-USA TODAY Sports)

Skoro by se dalo říci, že kde se vévodkyně Meghan (38) objeví, tam přináší smůlu. Nedávno odletěla do New Yorku, aby podpořila svoji kamarádku, tenistku Serenu Williamsovou. Ale i to se nakonec moc nepovedlo, a navíc „zvedla za židlí“ řadu fanoušků.

Pro fenomenální tenistku jakoby vážně byla černým Petrem. V krátké době se totiž Meghan objevila už na třetím jejím zápase. A pokaždé to skončilo fiaskem. Na ten zatím poslední v New Yorku navíc dorazila na poslední chvíli. Není proto překvapením, že jí fanoušci Sereny  z toho důvodu prosí, aby na další zápas raději už nejezdila.

Podle webu Jeden Deň Plus je podobného názoru nejspíš i matka tenistky, jelikož vévodkyně seděla celou dobu vedle ní, ale přitom Meghan  totálně ignorovala. A protože Serena v přítomnosti vévodkyně vyhrála zápas naposledy v roce 2016, fanoušci měli jasno. „Meghan, opravdu ti velmi fandím a miluji tě. Ale, prosím tě, příště raději zůstaň doma,“ napsala na Twitter jedna z divaček.

Svatbu tenistky Sereny Williamsové si můžete připomenout zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.