Princeznička vévodkyně Kate jde do školy: První den za půl milionu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Princeznička vévodkyně Kate jde do školy: První den za půl milionu!

Princezna Charlotte už nastupuje do školy.
Princezna Charlotte už nastupuje do školy. (Profimedia)

Povinná školní docházka se týká letos poprvé i princezny Charlotte, která čeká její velký den už zítra, tj. 5. září. Jenže to, že je součástí britské monarchie, zrovna neznamená, že bude mít VIP režim plný hýčkání. Spíše naopak.

Také ona bude muset absolvovat školní docházku na prestižní britské škole Thomas´s Battersea School v uniformě. A rodiče to bude stát pořádný balík. Podle webu kafe.cz tu vyjde rok docházky na 23 tisíc dolarů, což je více než půl milionu korun. Jelikož na stejnou školu dochází i princ George, královští rodiče budou hned lehčí o více než milion.

Tvrdý režim
George a Charlotte doprovodí do školy tentokrát oba rodiče. Malá princezna si pak mimo uniformy bude muset zvykat na pevný řád, který se příliš neliší od královského protokolu. Naštěstí bude mít oporu ve svém starším bratrovi, který jí pomůže vstřebat chod školy o něco snáz.

Vyučovací předměty, které ji letos neminou, pak budou angličtina, matematika, věda a historie. Dále ji čeká francouzština, výpočetní technika, herectví a balet. Že by pak měla Charlotte problém zapadnout do kolektivu, její rodiče vůbec nepředpokládají. Má prý mnohem extrovertnější povahu než její bratr a rozhodně se neztratí.



Přečtěte si
truelife89...@...
5. 9. 2019 • 02:33

Ohodnoťte můj mladý sexy zadek, pls - http­://i­.fra­sexe­.com 💋💋💋

Shelby16
4. 9. 2019 • 21:49

Zase nesmyslný titulek, veškeré potřeby královské rodiny jdou z peněz britských daňových poplatníků, tedy i školné pro prince a princezničku, takže zbytečný bulvární povyk pro nic

adeso
4. 9. 2019 • 15:52

no vida, do Meghan se ty skrbloši naváží a tady rok stojí víc jak milion

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.