Královnu klepne pepka: Harrymu a Meghan už definitivně přeskočilo | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Královnu klepne pepka: Harrymu a Meghan už definitivně přeskočilo

Meghan chce asi královnu přivést do hrobu.
Meghan chce asi královnu přivést do hrobu. (Foto ara)

Je to sotva pár měsíců, kdy použili peníze daňových poplatníků na nákladnou rekonstrukci usedlosti Frogmore Cottage, kam se královský pár rozhodl přestěhovat z Kensingtonského paláce po neshodách s vévodkyní Kate a princem Williamem. Ale liknavá Meghan (37) teď už zase zatoužila po změně. Terčem jejího aktuálního zájmu je vila v luxusní plážové čtvrti v Malibu.

Ačkoliv si vévodkyně vzala za muže britského prince a mělo jí tak od začátku být jasné, že jejím novým domovem se stane Spojené království, a že se bude muset definitivně vzdát herecké kariéry, přesto to vypadá, že je pro ni nakonec přijetí tohoto ustáleného pravidla mnohem těžší, než si možná myslela. Nebo je vážně tak rozmarná, že nechce nechat své okolí za žádnou cenu v klidu.

Zpět domů?
O cestě této dvojice z Anglie se v Británii mluví už dlouho. Jednou měla být konečnou destinací Afrika, teď pro změnu luxusní čtvrť v Los Angeles. „Stýská se jí po domově,“ ospravedlňují chování vévodkyně zdroje z jejich okolí. Jenže skutečně je nutné bydlet vedle Kim Kardashianové a Leonarda DiCapria? Jisté je, že pokud k tomu Meghan Harryho dotlačí, Britové, u nichž i tak ztrácejí oblibu, je začnou nenávidět. A nejspíš tak ztratí i přízeň královny Alžběty II.

Zastání pro své rozhodnutí ale vévodkyně nachází u učitele etikety Edmunda Frye (79), který ji vštěpoval základy chování v královské rodině ještě v USA. „Jak znám Meghan, vím, že jí chybí domov. Meghan patří duší do Los Angeles, má tam rodinu a mnoho přátel,“ obhajuje její momentální přání. Také  se tam prý dá žít v anonymitě. Jenže proč si pak brala za muže britského prince, že…



Přečtěte si
tryskomys
3. 9. 2019 • 18:16

Dnes asi královna proklíná den,kdy dovolila té bečkové herečce vlézt do rodiny,rozhazovat na úkor brit.poplatníků jí jde znamenitě,osel jí ustupuje.

skp705
3. 9. 2019 • 16:56

V Africe by Meghan mohla zit v anonymite.......

ptacek5
3. 9. 2019 • 10:26

Autore článku, slovo liknavost - nespolehlivě, nedůsledně, váhavě, bez dostatečného zájmu a horlivosti. To si právě myslím, Meghan není, ale vy jste asi dostatečný "suterén", který dokáže správně používat cizí slova, že?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.