Kšeft snů? Pracovat pro Kate je prý očistec! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Kšeft snů? Pracovat pro Kate je prý očistec!

Vévodkyně Kate
Vévodkyně Kate (profimedia.cz)

Častěji se mluví o tom, že je peklo pracovat pod vévodkyní Meghan (37). Být módní poradkyní vévodkyně Kate (37) prý ale také není žádný med. Ale nikoliv proto, že by byla tak nesnesitelná.

Co vše je nutné obětovat tomu, aby manželka prince Williama dostála vždy dokonalé image? Aby byla perfektně upravená a její outfit byl „výkladní skříní“ britské královské rodiny? Splnit musíte hned několik náročných podmínek. První z nich je nejtěžší. Od poradkyně se totiž očekává, že bude k dispozici 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Ačkoliv nemusí být v blízkosti vévodkyně bezprostředně, telefon nesmí vypnout ani na vteřinu, očekává se, že bude na příjmu, kdykoliv si to Kate bude přát.

Dále je nutné znát do puntíku denní program vévodkyně, jelikož outfity musí událostem odpovídat tzv. do puntíku.

Skvělá „Ginnie

Právě taková je přezdívka stylistky odpovědné za výběr modelů pro ženu britského následovníka trůnu. Virginia Chadwyck-Healey je dlouholetou kamarádkou a bývalou spolužačkou Kate i Williama. Její náplní je pak mimo jiné pomáhat vévodkyni s výběrem oblečení, nakupovat pro ni, řešit spoustu neodkladných věcí on-line, motivovat ji k odvážnějším outfitům. Dále s ní cestuje, absolvuje pracovní návštěvy a setkání, vybírá stylové kousky na focení a za pochodu ladí její celkový „look“. A to není zrovna žádná "brnkačka".

Vévodkyně Kate promluvila o duševním zdraví. Na rozhovor se můžete podívat zde: 

 



Přečtěte si
tryskomys
1. 8. 2019 • 06:22

Myslím,že to nevíme,ale rozhodně není v novinách tak často jako ta ne..... vyč.­....hé­éreč­ka,kte­rou to baví o sobě číst,jedno jak to vyznívá...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.