Přešlap vévodkyně Kate: Myšleno dobře, provedeno špatně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Přešlap vévodkyně Kate: Myšleno dobře, provedeno špatně!

Kate s Williamem po příletu do Pákistánu: Vévodkyně byla nápadně podobná zesnulé Lady Dianě
Kate s Williamem po příletu do Pákistánu: Vévodkyně byla nápadně podobná zesnulé Lady Dianě (Foto Profimedia.cz)

Princ William (37) a vévodkyně Kate (37) jsou momentálně na pracovní cestě v Pákistánu. Už od první minuty je střeží asi tisíc policistů. Jedno se ale přesto nedalo přehlédnout. Když princova manželka vystupovala z letadla, přihlížejícím se mohla ihned vybavit očividná spojitost s Lady Dianou.

Stejně jako maminka prince Williama při návštěvě této země, tak i vévodkyně Kate oblékla modré šaty s šátkem. Nabízela se tak logicky otázka, jestli tím chtěla uctít svoji tchyni, kterou osobně nemohla nikdy potkat. I když šaty byly stylově odlišné, je možné, že měly vzpomínky na princeznu Dianu vyvolat. Místní ženy zesnulou princeznu stále velmi obdivují. Netajily se tím ani před princem Williamem. „Opravdu? To je od vás krásné. I já jsem velkým fanouškem mé matky. Byla tu třikrát, byl jsem tehdy ještě hodně malý,“ odpověděl jim.

V Pákistánu byla královská dvojice přivítána skutečně velmi vřele. Cílem jejich cesty je šířit osvětu o pozitivních stránkách vzdělávání žen. Kate a William se setkali i s premiérem Imranem Khanem, který byl rovněž dobrým přítelem Lady Diany. Princovi tak byla zesnulá matka připomínána na každém kroku.



Přečtěte si
blamal
16. 10. 2019 • 20:32

Nerozumim titulku-co je jako provedeno spatne? Saty krasne, chtela pripomenout Di, kterou tam obdivuji, tak co je spatne? Neni nahodou spatne duta hlava toho, kdo vymyslel titulek?!?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.