Odebrání královského titulu! Meghan s Harrym mají namále | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Odebrání královského titulu! Meghan s Harrym mají namále

Meghan a Harry
Meghan a Harry (profimedia.cz)

Meghan a Harry smýšlejí opravdu odlišným způsobem než ostatní členové královské rodiny. Manželský pár před nedávnem přišel s tím, že by se jako rodina chtěli přestěhovat do Jižní Afriky. Hned z několika důvodů to je však nereálné…

Meghan Markleová (38) a princ Harry (35) přiznali, že by se rádi přestěhovali do Afriky, kde prožili krásné chvíle a princ se zde před lety vzpamatovával ze smrti maminky princezny Diany. Afrika mu tak přirostla k srdci natolik, že by ji klidně vyměnil za rodnou Anglii. Podle Victorie Arbiterové je jejich přání nereálné, pokud by si chtěli nechat tituly.

„Pokud se nevzdají svých královských privilegií, svých titulů a všeho, co se jejich života jako člena královské rodiny týká, je přestěhování do Afriky nereálné,“ pověděla Arbiterová. Vzhledem k tomu, že se Meghan cítí šikanovaná britským bulvárem, je možné, že slavná dvojice minimálně přemýšlí o tom, že se všeho vzdá a odletí do Jižní Afriky, kde bude mít více soukromí.  Uvidíme časem, jak toto dopadne.

Meghan Markle o nátlaku a o životě v královské rodině

Video se připravuje ...



Přečtěte si
alzbeta59
24. 10. 2019 • 15:48

No jo, vzdat se kralovskeho titulu, ale kdo je bude zivit? On nikdy nic nedelal, zil z penez danovych poplatniku a ta jeho frnda - od te doby co si vzala rozhazela tolik penez ze to pul republiky nevydela za rok

Toz, kdoje bude zivit?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.