Děsivé proroctví: Z věštby pro Meghan a Harryho mrazí… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Děsivé proroctví: Z věštby pro Meghan a Harryho mrazí…

Princ Harry a vévodkyně Meghan
Princ Harry a vévodkyně Meghan (Profimedia.cz)

Je manželství Meghan Markle (38) a prince Harryho (35) v ohrožení? Přestože pár stále působí jako čerstvě zamilované hrdličky a vzájemné zamilované gesta jsou nepřehlédnutelná, jejich vztah nebude mít dlouhého trvání. Dle věštkyně Simone Simmosové manželství vévody a vévodkyně vydrží dva a půl roku, až tři roky!

Věštkyně byla blízkou přítelkyní Diany (†36). Často se spolu scházely a pomocí karet si vykládaly budoucnost. Simmonsová tvrdí, že se s princeznou stále setkává a vedou spolu dlouhé rozhovory.

Nyní údajně princezna promluvila o rozpadu manželství Harryho a Meghan. Slavnému manželskému páru dává dva a půl roku, až tři roky. Důvodem rozpadu dvojice bude údajně nevyrovnaná psychika vévodkyně.

„Ani lidé z dysfunkčních rodin nejsou tak rozpolcení jako ona. Podívejte se na její poslední dva vztahy. Netrvaly déle než dva roky. Tento se zřejmě příliš lišit nebude,“ tvrdí dle webu Stars24.cz Simone a dodala, že pár před rozpadem manželství přivede na svět ještě jedno dítě.

Harry a Meghan: Zbavují se svatebních darů za 200 milionů!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
skp705
1. 10. 2019 • 14:00

Docela jste to vystihl/a

tryskomys
1. 10. 2019 • 13:46

To se uvidí,až prozře,jaká to je namyšlená a narcistická h.u s.a,je z jiného prostředí než ona,která začíná protlačovat všude jenom osoby tmavé kúže,běloši mají snad vymřít,když vidíte co se dere k moci,nikdy se Angličanům nevlísá,není na to dost skromná.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.